Home
11 Ocak 2022 ( 453 izlenme )
Reklamlar

Annenin feryatları yürek dağladı! Uyuşturucudan ölen oğlunu görünce yıkıldı

Adana'da bir kişi, damar yoluyla uyuşturucu aldıktan sonra rahatsızlandı. Fenalaşan şahıs, 4 kişi tarafından yol kenarına bırakıldıktan sonra ise hayatını kaybetti. Olay yerine gelen annenin “Seni kurtaramadım” diye feryat etmesi yürekleri yaktı.

Annenin feryatları yürek dağladı! Uyuşturucudan ölen oğlunu görünce yıkıldı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi 3092 sokakta meydana geldi.

İddiaya göre, vatandaşlar bir kişinin 4 kişi tarafından getirilip sokak ortasına bırakıldığını, gencin de durumunun ağır olduğunu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin damar yolundan eroin alması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Gelen polis ekipleri, şahsın 34 yaşındaki Ahmet G. olduğunu belirledi.

10df4b8f54ff4e1aa7469c837576cd58

ANNENİN FERYATLARI YÜREK YAKTI

Bir süre sonra ise Ahmet G.’nin annesi Songül G. ve kardeşleri olay yerine geldi. Anne Songül G.’nin koşarak geldiği oğlunun yanında diz çökerek, “Oğlum seni kurtaramadım, sana yardımcı olamadım” diyerek feryat etmesi herkesi ağlattı.

Uzun süre anne ve çocukları Ahmet G.’nin başında gözyaşlarına boğuldu. Anneyi çevredeki kadınlar teskin etmeye çalıştı.

049f798acbd34bf1b3dd48362e788923

Polis ise Ahmet G.’yi sürükleyerek getirip yol kenarına terk edip kaçan şahısları bulmak için çalışma başlattı. Ahmet G.’nin Ulubatlı Hasan Mahallesindeki bir evde uyuşturucu kullanıp birden fenalaştığı, yanındaki arkadaşlarının Ahmet G.’yi sürükleyerek evden çıkarıp, sokak ortasına bıraktıktan sonra kaçtığı ileri sürüldü.

9bfc946c8b244e5ea6e131b12758a189

ARKADAŞINI DARBETTİLER

Ahmet G.’nin ağabeyi ve kardeşi, onu uyuşturucuya alıştırdığını öne sürdüğü arkadaşını darp etti. Kardeşlerin elinden genci polis güçlükle aldı. Olay yerinde yapılan incelemede Ahmet G.’nin kollarında şırınga izleri bulunduğu görüldü.

Ahmet G.’nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul için yeni koronavirüs kararları! Perşembe gününden itibaren kapatılıyor... Evinde ölü bulunan gurbetçi toprağa verildi: Torunu gözaltında Kazanda süt banyosu İle gündem olmuştu yüksek reytingleri ile dikkat çeken