Home
25 Haziran 2023 ( 1176 izlenme )
Reklamlar

2 Çocuk Annesi Kadın 3 Gündür Kayıp

2 Çocuk Annesi Kadın 3 Gündür Kayıp

 Alaplı’lı genç kadından 3 günden bu yana haber alınamıyor. 3 yıldır Çorlu’da  yaşayan 24 yaşındaki 2 çocuk annesi Perşembe günü eşinin uyuduğu sırada  evden ayrıldı ve bir daha haber alınamadı. Ailesi her yerde genç kadını arıyor.

Edinilen bilgilere göre; Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde yaşayan Ali Çağlayan ve Zülfiye Çağlayan 7 yıl önce evlendi. Eşi Ali Çağlayan’ın iş nedeniyle üç yıldır eşi ve çocuklarıyla birlikte Çorlu’da yaşıyorlar. Zülfiye Çağlayan,eşi vardiyali çalıştığı iş yerinden çıkarak, 22 Haziran 2023 Perşembe günü uyuduğu sıralarda evden bir miktar para alarak evden çıkan iki çocuk annesi Zülfiye Çağlayan’dan bir daha haber alınamadı.  

 Geç saatlere kadar eve gelmeyen Zülfiye Çağlayan  ailesi ise hemen durumu polise haber verdi.Çorlu’da özel bir şirkette çalışan Ali Çağlayan ise eşiyle aralarında bir sorun olmadığını söyleyerek "ben uyurken Bankamatik kartımı aldıktan sonra bir miktar para çekmiş ve eve geldikten sonra gitmiş. Kendisinin akıl sağlığı yerinde, unutkanlık gibi bir hastalığı da yok. Kavgamızda olmadı" dedi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bingöl'de deprem! İlk bilgiler... Son dakika... Altın fiyatlarında çok konuşulacak iddia! İkinci çöküş geliyor... İstanbula kritik uyarı, Meteoroloji kırmızı kodla uyardı Müge Anlı Bugüne kadar Öğrendiğim En Acımasız Olay Diyerek Duyurdu..!