Home
13 Aralık 2022 ( 101 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Belediyesi’nin Sıcak Asfalt Çalışmaları Yüzleri Güldürüyor

Alaplı Belediyesi’nin Sıcak Asfalt Çalışmaları Yüzleri Güldürüyor

 

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Belediyesi başlattığı sıcak asfalt atağı ile birçok mahallede çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alaplı Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı Nuri Tekin asfalt çalışması en son devam eden Karşıyaka Mahallesinde incelemelerde bulundu.

 Asfalt çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçe merkezi, Yeni Siteler, Karşıyaka Mahallesi, Taşbaşı ve muhtelif bölgeler olmak üzere toplam 3 bin ton asfalt döktüklerini söyledi.

Alaplı Belediyesi olarak ellerinden gelen imkân dâhilinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçe merkezi, Yeni Siteler, Karşıyaka Mahallesi, Taşbaşı ve muhtelif bölgeler olmak üzere toplamda 3 bin ton asfalt döktük. Bozuk olan yollar ve bölgelerde de çalışmalarımız devam edecek’ dedi.

Kısıtlı imkân ve şartlara rağmen Alaplı’nın her metrekaresine hizmet götürmeye çalıştıklarını söyleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘artan maliyetlere rağmen bütçemizi sarsmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Deyim yerindeyse yoktan var ederek ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Alaplı’mız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

Vatandaşlardan Başkan Tekin’e teşekkür
en son Karşıyaka Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmaları bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandığı göze batarken, bu bölgede oturan vatandaşlar, "Belediyemizin yürüttüğü asfalt çalışmaları kapsamında kaliteli asfalta kavuşuyoruz. Bu çalışmayla ulaşımımızı ve dolayısıyla yaşamımızı kolaylaştıran Belediye Başkanımız Nuri Tekin’ teşekkür ediyoruz." dediler.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Katar’dan Çok Konuşulacak Ayasofya Açıklaması! ANLI VE EROL PROGRAMLARI 15'inci kez kısıtlama cezası yiyen kadından pişkin sözler KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, TOHUM BANKASI KURDU BAŞKAN POSBIYIK: ATAMIZDAN MİRAS TOHUMLARI, GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ