Home
08 Haziran 2022 ( 171 izlenme )
Reklamlar

Alaplı beton yığını oldu

 

Alaplı beton yığını oldu

 Binlerce  konutun olduğu Alaplı ,yoluyla, parkıyla tam bir beton yığını oldu.

 Otopark ve yeşil alanı olmayan konutları yapanlar yönetmelikten faydalanıyor, otopark parası ile kurtuluyor. oysa vatandaşlar evlerin altında otopark yapılmasını istiyorlar.

Alaplı’nın Yeni Siteler, 690 evler, Affet Konutları, 1050 evler , Beton yığını olmaya devam ediyor.. Alaplı’da yeni inşaat alanların yapım konutlarda yeşil alan ve otopark olmaması vatandaşın canını sıkıyor. Oysa ev satın almak isteyen kişiler evin altında Otopark olmasını istediklerini görüyoruz.

 Binlerce lira vererek aldıkları evlerin otopark ve yeşil alanı olmadığını belirten vatandaşlar, “ İlçede ucuz ev olmadığını ve en düşük evler bile 500 bin oldu. Şu an evlerin fiyatları yüksek olduğundan en ucuz olan evleri alıyoruz ama araçlarımızı sokakta bırakıyor, çocuklarımızın oynayacağı park bulamıyoruz” dediler.

OTOPARK YOK

 Evlerimiz şu an 500 bin’den başlıyor, Ama otopark alanı yok. Sadece otopark mı? Yeşil alan bile yok. Oysa gelişmiş ülkelerde tüm binaların  bodrum veya bahçeleri otopark olarak değerlendiriliyor. Alaplı’da ise özellikle son dönemde yapılan binaların hiç otoparkı yok. Şu anda herkes yönetmeliğin arkasına sığınıyor ve otopark harcını ödeyerek kurtuluyor” dediler.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sosyal medyadan tanıştığı kızın ailesi tarafından beyzbol sopası ile hastanelik edildi Koronavirüs aşısı zorunlu mu? Aşı olmayana 'kamu yasağı' gündemde EVLERİNE İKİ YILDIR GELEN TEMİZLİKÇİ KADIN BAKIN NELER YAPIYOR! Son Dakika Çok Değerli Bir İsmi Kaybettik