Home
22 Temmuz 2022 ( 643 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’da boğulma tehlikesi geçiren genç hayatını kaybetti

 Alaplı’da boğulma tehlikesi geçiren genç hayatını kaybetti


Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde serinlemek için girdiği Karadeniz'de boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki Talha Yüksek 15 gün sonra hayatını kaybetti.
Olay, Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Balıkcı barınağı sahilinde 08 Temmuz'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayram nedeniyle İstanbul’dan Alaplı İlçesine gelen ve arkadaşlarıyla serinlemek için Balıkcı barınağında denize giren ve bir süre sonra su üstünde hareketsiz kalınca çevredekiler yardımına koştu. Boğulma tehlikesi geçirdiği anlaşılan genç kıyıya çıkarılarak 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri boğulma tehlikesi geçiren gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. daha sonra Ankara’da bulunan Ulus Çocuk Hastaneye kaldırılan Talha Yüksek,15 gün sonra yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


   

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

yaptırmayan tazminat öder EMEKLİ MAAŞI Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde TÜBİTAK 4004 desteği Serdar ortak baba muhabbeti