Home
08 Mart 2023 ( 362 izlenme )
Reklamlar

Alaplı'da meydana gelen kazada, Otomobilde sıkışan yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştılar

Alaplı'da meydana gelen kazada, Otomobilde sıkışan yaralıları kurtarmak için zamanla yarıştılar 
 
 

  Ertuğrul Yüksel  
  ZONGULDAK (İHA) Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde beton direğe çarpan otomobilde sıkışan üç yaralıyı kurtarmak için ekipler adeta zamanla yarıştı.
   İddiaya göre, Akçakoca istikametinden Alaplı istikametinden giden 67 ACB 848 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada otomobil parçalanırken, sürücü N.Ç ise araç içinde sıkışırken,eşi A.Ç, ile arka koltukta bulunan K.Y.,yaralandılar.
Vatandaşlar araç içinde bulunanlara yardıma koşarken olay yerine gelen İtfaiye ve sağlık ekipleri , hurdaya dönen otomobil içinde sıkışan N.Ç, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak. yaptıkları ilk müdahalenin ardından sürücü N.Ç'yi Ereğli özel bir hastaneye kaldırılırken, K.Y ile A.Ç'yi Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazadan dolayı yol trafiğe kapanırken aracın yol kenarına alınması ile trafik normale döndü. 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
  (EYOA

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Köyde Yaşayan K’adının Hikayesi Gençlikteki gibi nefes akciğeri tertemiz yapar Kameraların önünde koronavirüs aşısı olan ünlü oyuncu 2 gün sonra hayatını kaybetti! Çiftçinin yeni gözdesi! 50 bin TL kazandırıyor