Home
16 Mayıs 2023 ( 242 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’da uyuşturucu olayları yine arttı.

Alaplı’da uyuşturucu olayları yine arttı.
Alaplı Otopark içinde madde bağımlılarının çok sık gidip geldiği noktalardan bir tanesi .bir diğer uyuşturucu içenlerin uğrak yeri Alaplı sahilin erdem yuva altı, gece saatlerinde arabaların uğrak yeri..vatandaşlar buraya emniyetin denetim yapılmasını istiyorlar.
BÖLGE ESNAFI OTOPARKA AYDINLATMA VE KAMERA KONULMASINI İSTEDİ
Son zamanlarda Asayiş olaylarının tekrar arttığı bölgeye karşı önlem alınmasını isteyen bölge esnafı gazetecilere konuşarak: “Burası otopark içi özellikle gece saatlerinde çok karanlık oluyor. Araba içinde madde bağımlıları orada uyuşturucu içiyor. Burası aydınlatılmış olsa ve kameralarla denetlense belki uyuşturucu bir nebze önüne geçilmiş olur. Buraya mutlaka aydınlatma ve kamera konulması gerekiyor” dedi
Son zamanlarda kullanımı oldukça artan uyuşturucu hakkında Alaplı vatandaşlara sorduk. Vatandaşlar oluşan tehlikenin ve uyuşturucu kullanımının artmasının gözle görülür şekilde çoğaldığını ve geceleri sokağa yalnız çıkmaya korktuklarını belirtti.
Uyuşturucu kullanımının artması ve uyuşturucu kullanım yaşanın oldukça düşmesi konusunda farkındalık yaratmak ve alınan önlemlerinin daha da genişlemesi adına vatandaşlar yetkililerden talepte bulundu.
Ahmet Y. “Uyuşturucu ve hap kullanımı Alaplı’da çok yaygınlaşmış, yetkililer tarafından bu konunun üzerine biraz daha gidilmesi ve denetlenmesi lazım. Gençlerin sonunun pek hayrı yok. Yetkililer ne kadar denetimi artırırsa arttırsın yine de iş anne baba da bitiyor, onlar çocuklarını iyi takip edip kötü alışkanlıklardan uzak tutmalı” şeklinde konuştu.
Mehmet.A , “Bu olayların çoğaldığı söyleniyor, gözleniyor medyadan duyuyoruz, görüyoruz çözüm bulunmasını istiyoruz.
ZeynepY., “Alaplı Sahil parkı olarak geçen parkta da geceleri sabaha gençler uyuşturucu kullanıyor. Kim olduklarını bilmiyoruz. Polisin ve emniyetin gelip buraları denetlemesini istiyoruz” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

O illere kar yağışı açıklaması Alaplı’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okundu Gümeli Bölüklü Yayla dönüş yolunda araç uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı sandığa 19 delik açtı