Home
20 Şubat 2023 ( 735 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’da zincirleme kaza: 1 yaralı

Alaplı’da zincirleme kaza: 1 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi yalı kavşağı ışıklarında 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, D010 Karayolu Akçakoca istikameti yalı kavşağı ışıklarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Havanın yağmurlu ve kaygan olması dolayısıyla 67 ACU 391 plakalı sürücü B.T (22) araç direksiyon hâkimiyetini kaybederek Aniden yavaşlayan trafik ışıklarında bekleyen 67 SG 622 Renault marka Otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle, domino taşı gibi birbirlerini tetikleyen araçlar sırayla birbirine çarptı. 4 aracın karıştığı kaza sonrası en önde bulunan 67 LS 855 plakalı sürücü E.Ö,(22) hafif yaralandı.Kazayı görenler durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 1 kişiyi tedavisi için hastaneye götürdü.
Kaza nedeniyle kontrollü bir şekilde trafik akışı sağlanan D010 Karayolu Akçakoca  istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ev ve araba sahibi olanlara kötü haber! O ismin kim olduğunu kimse tahmin edemiyor, siz tanıyabildiiniz mi? Adana'da 15 yaşındaki kız çocuğuna kuzeninden fuhuş tuzağı! İçeceğine ilaç atıp... Covid 19 aşısı da HES kodu gibi mecburi mi olacak?