Home
24 Şubat 2023 ( 196 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’lar sokakta yürüyemiyor! Kaldırımın 30 cm sana 30 cm metresi başkasına...

Alaplı’lar sokakta yürüyemiyor! Kaldırımın 30 cm sana 30 cm metresi başkasına...

Alaplı’da otomobilinizi Park etmek istediğinizde tam işkence. Artık yeni bir işkence daha var: özelikle Hükümet cadde üzerindeki Kaldırımda yürümek. Daha doğrusu yürümeye çalışmak.

Hükümet caddesi ve Postane üzerindeki bulunan yaya kaldırımları , 30 cm kaldırımın 30 cm yayaların. Bu cadde üzerindeki kaldırımda yürümek Survivor'a katılmak gibi. Geriye ne kalıyor? Yürümek. Şu an o da biraz zor çünkü yürümek için gerekli olan kaldırımlar işgal altında.  

Bir diğer konu ise; Alaplı’da  Araçlar çoğalınca haliyle trafik salgınla birlikte başka bir boyuta geçti. Artık otomobilniz varsa Çarşamba günleri park yeri bulmak zaten başlıca sorun . Peki ya toplu taşıma?

Belediye Otobüslerine binmek için ayrı bir cambaz olmanız lazım. Hani anladık da bu yola Asfalt döküleli yaklaşık 4 ay oldu, neden hala Halk Otobüslerine binmek için düzenleme yapılmıyor! Buradan Kaymakam geçiyor,Belediye Başkanı geçiyor,Meclis üyeleri geçiyor, STK’lar geçiyor geçiyor da geçiyor.. Allah göstermesin otobüse binerken birisi düşüp kafasını kaldırıma çarparsa, bunun sorumlusunu nasıl izah edebileceksiniz. Yani demem şu ki buraya acil bir düzenleme yapılmalıdır..  

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alaplı'da toplu taşımaya zam geldi Köyde Yaşayan K’adının Hikayesi Kabak Çekirdeği Son dakika... Milyonlarca çok önemli emekliyi ilgilendiren haber