Home
11 Nisan 2023 ( 120 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Türk Anneler Derneği'nden ramazan ayında 150 adet yardım kolisi

Alaplı Türk Anneler Derneği'nden ramazan ayında 150 adet yardım kolisi

Zonguldak’ın Alaplı Türk Anneler Derneği tarafından Ramazan ayında 150 adet yardım kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmasıyla anlamlı bir çalışmaya imza attılar.

Her yıl belli aralıklarla ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatan Alaplı Türk Anneler Derneği bu yılda 150 adet yardım kolisini Ramazan ayında dağıtmaya başladı.
Konu ile ilgili Gazetecilere açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Duygu Ercan,”

  Bu sene Alaplı Anneler Derneği olarak 150 kolimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmaya başladık. Alaplı genelindeki kendi belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize kumanyalarımızı dağıtmaya başladık.Hizmetten kaçmayan gıda dağıtımı yapan, aile tespiti yapan üyelerimizden, gönüllülerimizden ve katkı sunan tüm hayırseverlerimizden razı olsun" diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dostlukları filme konu olmuştu! 'Yaren Leylek ve Adem Amca' 11'inci yılda da yine aynı yerde buluştu! Maske Kimsin Sen? yarışmasında Şövalye, kim olduğu belli oldu.. Dolar 9 lira, gram altın 600 lira olacak! Tüyo geldi Aleyna Çakır Olayından Sonra Int-ihar eden Ümitcan Uygun'un annesi bakın bunu neden yapmış!