Home
04 Mart 2022 ( 119 izlenme )
Reklamlar

Azmin başarısı.. Zonguldakli Aysel ışık ..

Azmin başarısı..
Zonguldakli Aysel ışık  ..
Ev hanimligindan müziğe geçen başarısı 
İki çocuk annesi  aysel ışık  çocuk yaştan beri içindeki  sanat ve müzik tutkusunu azmi ve başarısı ile  ilk albümü kendi eseri SENİ SEVİYORUM ADAM  28.10.2020  TARIHINDE adım atarak  kendi  yöresi zongukdakta ilk bayan profesyonel  sanatçı  olarak  yörenin  SÖM  SÖM  yarim adlı türküyü bu albümde yer verdi   rahmetlli NAŞİDE  GÖKTÜRK  VE YILDIZ TILBE yi anımsatan duygulu sesi ile dikkatleri  üzerine çekti  hanım efendi  duruşu  ile katıldığını  tv programlarinda  güzel beğeni aldı.
 besteleri ile ikinci albümünü  08 09 2021  de  İKİ KIRMIZI MUM  ALBÜMÜNU ÇIKARDI  TOPRAK IŞIK  DUETLI IKI KIRMIZI  MUM .. Albümünü çıkardı  bu albümde yine kendi eseri  İSYANİM VAR Şarkısını SAFAK SÖNMEZ ile  kliplendirerek tüm dijital platformlarda  yer aldı  01 03 2022  geçtiğimiz günlerde  yine kendi eseri UNUT ILE tüm dijital platformlarda. 
Seni seviyorum adam 
Sen beni sevmedin 
Diyemedim 
Unut 
İsyanım var 
Bu sehir beni boğuyor   gibi bi çok eserleri  ile ünlü  isimler ile çalışmalar  yaparak  KADİR TAŞTAN  TOPRAK IŞIK  DOGAN NURLU ŞAFAK SÖNMEZ  VAHDET GUNEY MAHMUD  MARDINLI ETKIN   BAHAN  GÜRKAN TUĞRUL  ERKAN KAYA ..
 besteleri ile yüreklere  dokunmayı müziğe ve sanata olan aşkı  ve azmi ile iki yıl içerisinde 3 ALBÜMÜ  BU YAZ yine tüm dijital platformlarda  yerini alacak 
bu başarıyı   yüreği  duruşu  güzel  insan müzik sektöründe adından bahsettiren Ünlü  yapımcı SON IŞIK MÜZİK YAPIM ŞİRKETİ  ENGIN IŞIK  hocama borçluyum  bu sektörde  gerçek  anlamda  sanati seven sanatçısını değer  veren Engin Işık   hocama Teşekkürlerimi sunarım 
Ve tekrardan bu yolda manevi desteği olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.. dedi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 yıllık ko-madan karısının özverili bakımıyla mucizevi şekilde uyandı. Ağzından çıkan ilk cümle herkesin yüreğine dokundu. Sonraki Eski sevgili dehşeti! Erkek arkadaşının annesinin... SGK’dan Sevindirici Haber BOĞAZ AĞRISI DİYE GİTTİ, DOKTOR GERÇEĞİ AÇIKLADI!