Home
08 Ekim 2024 ( 230 izlenme )
Reklamlar

BELEDİYEDE İNDİRA GANDİ İŞLERİ!

 BELEDİYEDE İNDİRA GANDİ İŞLERİ!


Belediyeden son zamanlarda kötü kokular gelmeye başladı.

İddialara göre, Alaplı dışında gerçekleşen bu olay hadise, bir belediyeden kulislere ve sosyal medyaya yayılan iddialara göre diyelim ,başkan yardımcılarının ufakçı işleri ve faturalı işlerden aldığı küçük komisyonlar, ciddi bir etik sorununu gündeme getiriyor. Bu tür yolsuzluklar, yerel yönetimlerin güvenilirliğini zedelerken, belediyeye el altından mal satıyormuş, inceden operasyonlar yapıyormuş.. sonraları orta büyüklükte işler kovaladığı konuşulmaya, dillendirilmeye başlanmış..İndira gandi yaptığı işler boyutuna göre göz yumuluyor, idare ediliyormuş..günler haftalar geçmiş, vatandaşın işi hallolmayınca  arza çıkartmaya başlamış ki  olay ayyuka çıkmış.

Konuyu öğrendikten sonra yakından takip eden başkan, durumu belgelemiş ve  olayı şimdilik buzdolabına kaldırmış..ki,tüm başkan yardımcıları dahil diğer kayıt üstünde yapılan ihale işlerinden mide bulandıran kokular gelmeye başlamış..ki tüm belediye koridorlarında bu indira gandi işlerini dedi kodularla  kaynıyormuş..olay üstü örtülmeye çalışılmış ama iş işten geçmiş.

Şimdi indira gandi işlerinin olduğu bu belediyenin hangi belediye olduğunu doğal olarak merak ediyorsunuzdur.

Haklısın, ama bu belediye sizin öyle tahmin ettiğiniz belediye değil.

Anlatılanlar,  Alaplı dışındaki bir belediyede yaşanmış.bu gibi kutsal sayılan Belediyelerde görev yapan daire müdürleri veya yardımcuıları  çok dikkatli olmaları ve şaibeye yol açabilecek konularda hassas davranmaları gerekiyor...bu İhaleler olsa bile..!

Sonuç olarak, Bu nedenle, ortaya çıkan her türlü iddia, ciddiyetle ele alınmalı ve halkın yaşam standartlarını bozmadan çözüme kavuşturulmalıdır.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KÖTÜ HABER Canlı yayında kan donduran cinayet itirafı! Öz oğlunu öldürüp evinin bahçesine gömmüş yüzünden karısının kafasını kesti, kesik başla polis karakoluna gitti Ahşap evde yangın çıktı, 3 kişinin yaşadığı ev kül oldu