Home
21 Mart 2023 ( 502 izlenme )
Reklamlar

Bu ne Bolluk ? sıralama nasıl belirlenecek !

Bu ne Bolluk ? sıralama nasıl belirlenecek !

14 Mayıs seçimlerine 2 aydan az bir süre kala siyasi partilerde aday bolluğu yaşanıyor. AK Parti, CHP ve MHP'de çok sayıda aday adayı Ankara'ya akın ediyor.

14 Mayis secimlerine sayili gunler kala siyasi partilerde buyuk hareketlilik yaşanıyor. Siyasi partilerde başlayan aday adaylığı sureci ile birlikte milletvekili hayali kuranlar ZonguldakAnkara arasında mekik dokuyor.Gerçekleşecek sıralamanın yapılacak anketler ve Cumhurbaşkanın tek tek isimler üzerinde işaret etmesiyle belirleneceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı kimleri listeye alacak ..

Parti kulislerinde son günlerde en çok konuşulan isimlerin başında, geçtiğimiz günlerde Milletvekil aday adayı olan Celil Uzun geliyor.

Celil Uzun’un vizyonlu bir isim olması ve Zonguldak’ı kendini sevdirmesi onu bir adım öne çıkarıyor. Aday aday olduğu gün basında ses getirmesiyle Genel merkez nezdinde de bir anda dikkatlerin üzerine yoğunlaşmasına sebep oldu. 3 dönem İl Başkanlı yapması ve Akpartinin kurucular arasında olması bir isim olan Celil Uzun’un milletvekilliği listesinde olacağına partililer kesin gözüyle bakıyor. 

Kulislerde gündemde olan bir diğer isim ise,Ahmet Çolakoğlu,Kısa sürede Çaycuma bölgesine istediği yatırımları getirmesi,ve en önemlisi  diğer Milletvekillerin arasında artıları. Olasılı olarak Milletvekil sıralamasına giren isimlerden ilk sırada..       

CHP’de sürpriz isimlerden biri de Ereğli’nin önde gelen  Kadın girişimcisi Neriman Posbıyık.. Milletvekili gösterildiği takdirde 1954 yılında meclise Zonguldak milletvekili olarak ilk giren Edibe Bayar’dan sonra aradan geçen 71 yıl sonra ilk kadın vekili seçilmesiyle bölgeye artı değer katılacağı    ismi. Neriman Posbıyık isminin Genel Merkezde gündeme geldiği konuşuluyor…yarin başka isimler üzerinde duracağız..

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yapan isimlerin sayısı 39'a yükseldi. 

 

1.    Adem Ayvacık
2.    Ahmet Çolakoğlu
3.    Ahmet Güral Karayılmaz
4.    Ahmet Hamdi Akçaalan
5.    Ali Rıza Kiremitci
6.    Aytekin Kazancı
7.    Bünyamin Akkıran
8.    Cahit Aytekin
9.    Cenk Çetinkaya
10.    Cumhur Yılmaz
11.    Dilek Kaya
12.    Faruk Çaturoğlu
13.    Fehim Dinç
14.    Güray Yavuz
15.    Halil Demirer
16.    Hamdi Uçar
17.    Hanife Gökçe
18.    İslam Günay
19.    İsmail Ofluoğlu
20.    Kahraman Mükellef
21.    Mahmut Kanberoğlu
22.    Mehmet Celil Uzun
23.    Mehmet Fatih Çakır
24.    Mehmet Şahin
25.    Muhammet Köse
26.    Mustafa Demiray
27.    Mustafa Tarakcı
28.    Mükerrem Ayçiçek
29.    Nejdet Tıskaoğlu
30.    Osman Sav
31.    Ömer Yazıcıoğlu
32.    Polat Türkmen
33.    Ramazan Çetin
34.    Saffet Bozkurt
35.    Sezai Bükrü
36.    Yusuf Mutlu
37.    Yusuf Öztürk
38.    Zeki Tosun
39.    Züleyha Yazıcı Arıman

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hakan Altun'un Doktorundan Sevenlerine Acı Haber! Haberi alan oraya gidiyor... Dereden altın toplayıp servet kazanıyorlar! Samsun'da odun keserken boynundan yaralanan genç hayatını kaybetti Oğlum, Kartaca savaşını kim yaptıı..