Zonguldak’ta 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk cuma namazı, kentin simge camisi Uzun Mehmet Camii’nde eda edildi.
Ramazan ayının ilk cuma gününde vatandaşlar ibadetlerini yerine getirmek için camilere akın etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2021 yılında açılışını yaptığı ve kentte cemaatin en çok ilgi gösterdiği camilerin başında ise mimarisi ve konumuyla şehrin sembolü haline gelen Uzun Mehmet Camii yer aldı.
Cuma namazı öncesi verilen vaazı huşu içinde dinleyen vatandaşlar, ardından hep birlikte ellerini semaya açarak dualar etti.
Okunan hutbenin ardından saf tutan cemaat, Ramazan ayının ilk cuma namazını kılmanın manevi huzurunu yaşadı. Namaz çıkışında vatandaşlar birbirlerinin Ramazan ayını tebrik etti.
Kısıtlamalardan sonra kafe, restoran ve lokantalara yeni model! İşte mart ayında normalleşecek iller...4449 izlenme
Kan donduran ’okul saldırısı’ şakasını polis affetmedi: 17 yaşındaki lise öğrencisi gözaltına alındı78 izlenme
Liman personeli acil durumlara karşı hazırlandı32 izlenme
Tehlike oluşturan kar kütleleri temizlendi55 izlenme
TTK'ya bin madenci müjdesi Zonguldaklıları memnun etti160 izlenme
SON DAKİKA! İstanbul Kadıköy'deki tantunicide skandal görüntüler!880 izlenme
YENER YAT FİRMASINDAN “ESKİ TEKNENİ GETİR, YENİ TEKNENİ GÖTÜR” KAMPANYASI37 izlenme
Zonguldak’ta taraftarlar Galatasaray’ın galibiyetini kutladı124 izlenme