Devrek Postası Gazetesi’nin kurucusu ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu Üyesi Kenan Çavuşoğlu, tedavi gördüğü Bolu’daki özel bir sağlık kuruluşunda hayatını kaybetti. 78 yaşında yaşamını yitiren Çavuşoğlu, Devrek’te düzenlenen cenaze töreninin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
1946 doğumlu olan Kenan Çavuşoğlu, yaklaşık 65 yıl süren gazetecilik hayatı boyunca Zonguldak ve Devrek’te yerel basının gelişmesine önemli katkılar sundu. Cumhurbaşkanlığı Sürekli Basın Kartı sahibi olan Çavuşoğlu, meslek hayatı boyunca birçok gazeteciye yol göstererek tecrübelerini genç kuşaklara aktardı. Evli ve 5 çocuk babası olan Çavuşoğlu’nun vefatı, basın camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
Çavuşoğlu için Devrek’teki evinin önünde helallik alındı. Ardından Devrek Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Çavuşoğlu’nun cenazesi dualar ve gözyaşları eşliğinde Devrek Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, CHP İl Başkan Yardımcısı Zeki Esen, Devrek İl Genel Meclis Üyeleri İsmet Bostancı ve Mustafa Yumurtacı ile birlikte ailesi ve sevenleri katıldı.

Nikah masasında şaşkına çeviren olay! Damat adayı matematik testinden geçemeyince düğün iptal edildi1252 izlenme
Kameraların önünde koronavirüs aşısı olan ünlü oyuncu 2 gün sonra hayatını kaybetti!2811 izlenme
Koronavirüs vaka sayıları alarm veriyor! 10 il için 15 günlük tam kapanma önerisi gündeme geldi1275 izlenme
Zonguldak’ta aracıyla kamyona çarpan polis sürücü ağır yaralandı16 izlenme
İşte o insanlar…1505 izlenme
Okul yolunda ölen 5 yaşındaki Güneş toprağa verildi110 izlenme
İstanbul'da korkunç olay! Köprüden atladı, üzerinden 5 araç geçti548 izlenme
Sizce ,Alaplı’da Kim Kazandı- Kim kaybetti..!1043 izlenme