Home
13 Ocak 2022 ( 1803 izlenme )
Reklamlar

Ebru Polat'tan olay 'külot' sözleri! ''Bu sektörde kim temiz be!''

 Ebru Polat'tan olay 'külot' sözleri! ''Bu sektörde kim temiz be!''

İzzet Yıldızhan ve Hande Yener arasındaki 'külot' tartışmasına, ünlü şarkıcı ebru polat da katıldı. Polat, ''Bu sektörde kim temiz be! Kimi kandırıyorsunuz siz.'' diyerek, ünlü isimlerin birbirini hedef almasına tepki gösterdi.

 

 Al Sana Haber programında yorumcu koltuğunda oturan ünlü şarkıcı Ebru Polat,izzet Yıldızhan ve Hande Yener arasında çıkan 'külot' kavgası için ''Hepsi aynı b..kun sarısı'' ifadelerini kullandı.



''KAVGALARINIZ BİLE SEVİYESİZ!''

Ebru Polat, magazin gündemini kasıp kavuran 'külot' tartışmasına, ''Instagram'da kavgaları izliyorum. Bir külottan çıktı kavga. O ona laf çarpıyor, öbürü gündem olmak için işin içine giriyor. Herkes, her şeyi bir şeyiyle vuruyor. Halbuki hepsi aynı b..kun sarısı. Bu sektörde kim temiz be! Kimi neyle kandırıyorsunuz siz.'' diyerek, ''Ne kadar basitsiniz. Kavgalarınız bile seviyesiz'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?





İzzet Yıldızhan'ın, Gülşen ve Hande Yener'in iddialı sahne kostümleri için söylediği ''Külotla da sahneye çıkmayın ya. Sizi aileler izliyor'' yorumu, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Hande Yener, İzzet Yıldızhan'a ''Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor.'' yanıtı verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Herkes bu yöntemi konuşuyor Bu fotoğrafı çektikten sonra eşini boşadı Zonguldak'ta 4 kişilik aile gazdan zehirlendi Kedisinin tüm gece kendisini izlediğini görünce