Home
30 Ocak 2022 ( 431 izlenme )
Reklamlar

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili hakime seslendi!

Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili 48 saat sonra yakalandı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin 65 bin lira için gerçekleştiği konuşulurken Ece Erken bu iddiayı yalanladı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı. Son dakika haberine göre, Ece Erken hakime böyle seslendi...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi ve sunucu ece erken  'in eşi Avukat şafak mahmutyazıoğlu , 27 Ocak gecesi, 00.30 sıralarında Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda bulunan ve dört yıl önce yine bir avukat cinayetine mekan olan Cundalı Restoran'da silahla vurularak öldürülmüştü. Mahmutyazıcıoğlu'nun olaya müdahale etmek isteyen şoförü de aynı saldırıda yaralanmıştı.

65 BİN LİRALIK ÖDEME ANLAŞMASI

Gayrimenkul satışı sebebiyle yaşandığı iddia edilen olayın, Suphi Malgaz ve Gökhan Karakan isimli şahıslar arasında gayrimenkul satışından doğan 100 bin liralık bir anlaşmazlığın büyümesi nedeniyle yaşandığı öne sürülmüştü. İddiaya göre; Malgaz'ın isteğiyle arabuluculuk için devreye giren Mahmutyazıcıoğlu iki taraf arasında 65 bin liralık bir ödeme anlaşması yaptırmış, Malgaz'dan 65 bin liralık alacağı tahsil edemeyen Karakan da parayı tahsil için Kadir Yasak ile Ali Yasak'ı olayın yaşandığı Mahmutyazıcıoğlu'na ait restorana göndermişti.

KAPIDA BEKLEMİŞLER

Olay sonrası harekete geçen polis, alacak verecek taraflarından Malgaz'ı ifadesini aldı. Ardından olayın yaşanmasına sebep olan ve Yasak kardeşleri azmettirdiği ileri sürülen Gökhan Karakan ve olay yerinde gözcü olarak bulunan Uğur Can Bilge'yi gözaltına aldı. Saldırıda silahı kullanan ismin Kadir Yasak olduğu, kardeşi Ali Yasak'ın da saldırıı sırasında olay yerinde olduğu ve kendilerine Seccad Yeşil ile Serkan Dakman'ın yardım için kapıda bekledikleri belirlendi.

İki gündür aranan dört saldırgandan birisinin telefonunun verdiği sinyali takip eden polis, zanlıların cinayet günüden beri sürekli yer değiştirdiklerini ve internet üzerinden kiralık araç uygulamalarından iki saatte bir araç kiraladıklarını tespit etti. Sinyal takibiyle saldırganların Büyükçekmece ve Beylikdüzü sınırları içerisinde olduğunu tespit eden polis, 19 adrese dün sabaha karşı eş zamanlı operasyon yaptı. Kadir Yasak ile ağabeyi Ali Yasak Büyükçekmece Alkent West Sitesi'nde günlük kiralık bir dairede yakalandı. Ayrıca Kadir ve Ali Yasak'a kaçışları sırasında yardım yataklık yapan ve farklı adreslere geçişlerini sağlayan yedi şüpheli daha belirlenip gözaltına alındı.

"65 BİN LİRAYI ŞAFAK CEBİNDEN VERİRDİ"

65 bin lira tartışmalarıyla ilgili konuşan Ece Erken, "İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı. Davaya bakacak hakime sesleniyorum. Ayağına sıkmış zaten, yürüyemiyor, daha niye sıkıyor? Sen niye her yerine sıkıyorsun? Duran adamın ayağına sıkılırsa cinayete teşebbüs. Bu adam 10 yılda çıkarsa hakkımı helal etmiyorum." dedi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Muhittin Böcek'ten imalı tweet: Zamanını beklediklerim var Yeşilçam’ın Güzelliğiyle Mest Eden Şekerpare’sinin Son Hali Birbirinden Ayırın. Yeni Belirtileri Bunlar Artık vaka ve hasta sayıları açıklanıyor.... Vaka sayısı 28 bin 351 oldu