Home
27 Ekim 2023 ( 172 izlenme )
Reklamlar

EKİM AYINDA YÜKSELEN: Kaymakam ;Selçuk Köksal

EKİM AYINDA YÜKSELEN:  Kaymakam ;Selçuk Köksal 

YÜKSELENLER:

1) Selçuk Köksal (Alaplı Kaymakam):  Alaplı’ya kısa sürede adapte oldu ve her fırsatta halkın içine girerek vatandaşların sempatisini kazanmayı başardı.

2) Altan Güngör (Ak Parti İlçe Başkanı ):  Alaplı Ak Parti Yönetim Kurulundan sonra  beklendiği gibi ilçe başkanı olarak atandı, siyasetteki yükselişini sürdürüyor.

3) Halil Posbıyık (Ereğli Belediye Başkanı) Önemli projeler gerçekleştirdi ve seçim öncesi verdiği sözlerin çoğunu yerine getirdi, başarılı başkanlar arasında.

4) Cevat Cevik (Milli Eğitim Müdürü): Milli Eğitim hizmetlerinin en iyi şekilde gerçekleşmesi için özveriyle görev yapıyor, işinde başarılı bürokratlar arasında yer alıyor,

5) Recep Ocak (TSO) Yerel seçimde Alaplı ’da belediye başkanı adayı olmayı hedefliyor, aday olduğu takdirde seçimi kazanması bekleniyor.

6)Alaplı Belediye Spor Gökman Başoğlu (Teknik Direktör):  uzun yıllar Belediye Sporun  teknik direktör olarak yapıyor, onun sayesinde BAL liğine çıkarıldı ve tekrar başarılı olması bekleniyor.

7) Nuri Tekin (Alaplı Belediye Başkanı) CHP içinde 2.ci bir isim olmayınca bu dönem daha aday olması bekleniyor, seçimin en güçlü adayı olarak öne çıkıyor.

8) Metin Özdin .:(Belediye temizlik müdürü) İlçenin temizliği ondan sorulur, ekibiyle mümkün olan en az sorunla çözümü için ekibiyle birlikte çalışıyor, başarılı.

9) Saffet Bokurt ( Ak Parti Milletvekili) kurumlarla sürekli iletişim kuruyor, her fırsatta sokakta vatandaşlarla bir araya gelmesi olumlu.

DÜŞENLER:

1)  Temel Uslu ) üç dönem İl Genel Meclisi’nde görev aldı, önümüzdeki dönem aday gösterilmesi beklenmiyor.

2 ) Amir Başkomiser )  Alaplı’da  artan asayiş olaylarının önlenmesi konusunda caydırıcı tedbirler alamadığı olarak yorumlanıyor. Ayrıca, vatandaşlara uzak bir mesafe kalmayı tercih ettiğide yorumlanıyor. 

3) 4 isim CHP Belediye Meclis üyesi   CHP’nin 6 Meclis üyesinin dördü tekrar aday gösterilmeyeceği parti içinde fısıldamalar kulaktan kulağa yayılıyor. Bunların arasında  4 isim Pasif ve etkisiz meclis üyeliği yaptığı için önümüzdeki dönem aday gösterilmesi beklenmiyorlar.

4)İYİ Parti Başkanı Recep Gündoğdu) varlığı yokluğu belli değil,daha bir kere basınla bir araya gelemedi,Türkiye gündemini meçgül eden olaylardan bir tanesi, İğneden ipliğe gelen zamlar karşısında tepkisiz kalıyor, siyaseten pasif ve etkisiz başkanlık yapıyor.

5) Ahmet Saydam:) Gümeli Beldenin gelişmesi ve kalkınması için hiçbir ciddi girişimde bulunmadı, özellikle Yaylaların turizme tanıtımını sağlayamadı. Sadece Memur gibi hareket ederek koltuğunu düşünerek etmesi eleştiriliyor.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alaplı’da yaya geçitleri kırmızıya boyandı YENİ VARYANT Balıkesir'de 4 kadına yıldırım çarptı! 3'ü hayatını kaybetti.. Müge Anlı'dan Aleyna Çakır Açıklaması