Home
02 Aralık 2022 ( 761 izlenme )
Reklamlar

ERDEMİR'İN 5000 KONUT PROJESİ SEÇİMDEN SONRA STAR ALIYOR !

 

 ERDEMİR'İN 5000 KONUT PROJESİ SEÇİMDEN SONRA STAR ALIYOR !

  Ereğli Belediyesi tarafından yapılan “İmar revizyonu“nda  Erdemir’e ait Lojmanların bulunduğu bağlık Mahallesinde revizyona son noktaya gelindiği öğrenildi.

 Bilindiği üzerine Erdemir’in bağlık mahallesine uzun zamandır düşünüldüğü 5000 konut yapma projesinin son noktaya gelindiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Erdemir Lojman sahaları içerisindeki yapıların ( Cami ile Cumhuriyet ilk öğretim Okulu ) dışında yıkılması kararı 2023 yılında gerçekleşmesi durumunda hemen 5000 bin inşaatın bir bölümün hemen başlanacağı iddia edildi.

Bir diğer iddiaya göre, 2013 yılında tamamlanan, Kdz. Ereğli İlçesi Devrek Yol ayrımında Köprülü kavşağı imar revizyona gidileceğinden tekrar yeniden yapılacağı iddia ediliyor.
 

 

 

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BİR SALATALIK DİLİMİ ALIN VE DAMAĞINIZA 30 SANİYE YERLEŞTİRİN! SONRA NE Mİ OLUYOR? Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu büyüdü! İşte Ata Berk Mutlu'nun son hali... Emekli olmak isteyenlere sevindiren haber! 1 ay daha uzatıldı… Şoförü neye uğradığını şaşırdı, yoldan çıkan otomobil mezarlığa saplandı