Home
13 Ocak 2022 ( 338 izlenme )
Reklamlar

Gülçin Karakaya iddiası! İbrahim Tatlıses'ten 'nankör' isyanı

Eski sevgilisi Gülçin Karakaya tarafından barışma isteğinin geri çevrildiği iddia edilen İbrahim Tatlıses'ten nankör çıkışı geldi. 43 yaş küçük eski sevgilisinden hiç beklemediği bir yanıt aldığı konuşulan ünlü türkücü, "Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın" paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Yaşadığı sağlık sıkıntılarının ardından sağlığına kavuşup, yıllar sonra sahnelere geri dönen İbrahim tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

 

İbrahim Tatlısesgülçin karakaya  aşkı msgszin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kendisinden 43 yaş küçük sevgilisiyle evlendiğini söyleyen 70 yaşındaki sanatçı, bir süre önce Karakaya ile sessiz sedasız yollarını ayırdı.

 

KARAKAYA'DAN İBO'YA RET! 

İddiaya göre; 'İbo Show' çekimleri için sık sık İstanbul'a gelen İbrahim Tatlıses, sevgilisiyle yeniden barışmak istedi. Ancak Karakaya bu isteği reddetti.

'2. Sayfa'da yer alan habere göre; eski sevgilisi, İbo'nun telefonlara bakmadığı gibi bir de nispet paylaşımları yaptı. Bu durum, 'İmparator' lakaplı sanatçıyı kızdırdı.

 

"ANILMAYA BİLE DEĞMEZLER" 

478 bin takipçisi bulunan Twitter hesabından paylaşım yapan ünlü türkücü, isim vermeden eski sevgilisine sitemde bulundu. 7 cocuk ve 9 toruna sahibi sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

 

"Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela? Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın! Çünkü onlar anılmaya bile değmezler. İşte Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin!"

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Paşinyan’dan Türkiye’ye mesaj Kıbrıs'ta hükümet düştü! TTK'ya bin madenci müjdesi Zonguldaklıları memnun etti E-5 karayolu kenarında çırılçıplak halde koşarken yakalandı! Görenler telefona sarıldı