Home
19 Ocak 2022 ( 1207 izlenme )
Reklamlar

Güldür Güldür’ün Hayati'si Mahir İpek’in eski eşi de çok ünlü bir oyuncuymuş!

 

 

 Güldür Güldür Show adlı eğlence programında Hayati Bayat'ı canlandıran Mahir İpek, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Özel hayatıyla da merak konusu olan İpek'in bir dönem Kırgın Çiçekler, İki Aile, Issız Adam gibi yapımların yıldız ismiyle evli olduğunu duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Güldür Güldür Show adlı eğlence programında Hayati Bayat'ı canlandıran Mahir İpek, başarılı performansıyla adından söz ettiriyor. Kınalı Kar dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan oyuncunun özellikle aşk hayatı merak konusu oldu.

Ünlü oyuncunun bir dönem Kırgın Çiçekler, İki Aile, Issız Adam gibi yapımların yıldız ismiyle evli olduğunu öğrenen hayranları şaşkınlığını gizleyemedi.

Başarılı oyuncu, 19982018 yılları arasında, en az kendisi kadar yetenekli Veda Yurtsever İpek evliydi. Çiftin bu evlilikten Söz adında bir çocukları bulunmakta.

ONLAR ESKİDEN EVLİYDİ

Pamela Spence katıldığı radyo programından bilinmeyen evliliğini açıkladı.

'O EVLENMEMİZİ ÇOK İSTİYORDU'

 

Yasemin Şefik'in "Yıllar önce bir evlilik yapmışsın" yorumu üzerine; "Evet 19 yaşımdaydım. Burak Sergen ile evlendim. O evlenmemizi çok istiyordu. Kısa süren bir evlilikti" dedi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esra Erol’da yayına çıkan baba Esra Erol, başarılı olmasının sırrını açıkladı! Konukları nasıl seçiyor en ilginç hikaye hangisiydi Muğla'da cinayet! Baba, tartıştığı oğlunu öldürdü ASGARİ ÜCRET İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER