Home
18 Mart 2022 ( 405 izlenme )
Reklamlar

Her satırı korkunç! Eşine kızıp 1 yaşındaki bebeğine şırınga ile çamaşır suyu içirdi

Her satırı korkunç! Eşine kızıp 1 yaşındaki bebeğine şırınga ile çamaşır suyu içirdi

diyarbakırın Bismil ilçesinde duyanların tüylerini diken diken eden bir vahşet meydana geldi. Kusma şikayetiyle hastaneye kaldırılan 1 yaşındaki L.Y.'ye, annesi N.E.'nin (21) şırınga ile çamaşır suyu içirdiği ortaya çıktı. Kız bebeğin hayati tehlikesi sürerken, gözaltına alınan anne tartıştığı eşine kızdığı için çocuğuna çamaşır suyu içirdiğini söyledi. İşte korkunç olayın detayları!

Dehşete düşüren olay Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana geldi. Bismil Devlet Hastanesi'ne dün akşam saatlerinde kusma şikayetiyle getirilen L.Y. adlı kız çocuğu, ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağırlaşan L.Y., burada yoğun bakıma alındı.

 

Doktorlar, L.Y.'nin neden kustuğunu öğrenmek için anne N.E.'ye sorular sordu. N.E. de dini nikahla birlikte yaşadığı eşiyle tartıştığını, daha sonra sinirlenip kızına şırınga ile çamaşır suyu içirdiğini itiraf etti.

İhbarla hastaneye gelen polis ekipleri, N.E.'yi gözaltına aldı. N.E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. L.Y.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Beklenmedik Gelişme… Final Yapıyor.. Covid-19 aşısı olduktan 48 saat sonra hayatını kaybetti Kimsesizler mezarlığına defnedilen Ukraynalı gemicinin mezarı açıldı Bu adam 20 yıldır dişlerini fırçalamadı … Bak ne oldu