Home
21 Mart 2022 ( 276 izlenme )
Reklamlar

İŞKUR açıkladı! Ev hanımları, öğrenciler ve işsizler evde iş imkanı: Hesaplarına direkt 6.000 TL yatıyor

İŞKUR’dan gelen bilgiler doğrultusunda, öğrenciler ve işsizler için bir duyuru yapılırken evde ek iş imkanlarıyla birlikte 6 bin liraya kadar para kazanabilecekleri belirtildi ve evde oturarak ek iş yapılabileceği açıklandı.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından kritik bir duyuru geldi. Bu bağlamda İŞKUR’dan öğrenciler ve işsizler için bir duyuru yapılırken evde ek iş imkanlarıyla birlikte 6 bin liraya kadar para kazanabilecekleri belirtildi ve evde oturarak ek iş yapılabileceği ifade edildi. Evde Ek İş yaparak para kazanmak isteyenler için işçi alımları devam ederken bu tür alımlara ev hanımları, öğrenciler ve işsizlerin başvuru yapabildiği paylaşıldı.

Ek iş fırsatları

Vatandaşlar tarafından Evde Ek İşçi Başvuru Şartları Nedir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. İŞKUR tarafından da bu noktada çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda şartlar paylaşılırken şu şekilde ifade edildi:

6 bin liraya kadar para desteği

Evde paketleme işi olarak da bilinen ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR üzerinden de başvuru yapabileceği belirtilirken WEB sitesi üzerinden başvurular sonuçlandığında işe giriş yapılacak ve aylık kazanç 2 bin 500 lira ile 6 bin lira arasında olacağı vatandaşlara aktarıldı.

Evde ek iş ya da paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR internet sitesinden sisteme giriş yaparak başvuru yapılabiliyor. Sisteme giriş yapıldıktan sonra part time seçeneğini seçmeye dikkat etmelisiniz.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakanlık listeyi duyurdu..Bu Markalardan sakın çay almayın !! Sebebi incir çekirdeğini doldurmaz! Vicdansız adam cadde ortasında karısını döverek öldürdü Son dakika... Ukraynalı aileye İstanbul'da taciz! Alaplı’da boğulma tehlikesi geçiren genç hayatını kaybetti