Home
07 Kasım 2023 ( 84 izlenme )
Reklamlar

İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİNDE ALAPLI’DA EN İYİ ŞEKİLDE TANITILACAK.

İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİNDE ALAPLI’DA EN İYİ ŞEKİLDE TANITILACAK.
Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in girişimleri ile 9 ila 12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 3. Zonguldak tanıtım günlerinde Alaplı İlçesi en iyi şekilde tanıtılmaya çalışılacak. Ayrıca Sevim Orman Ürünleride stand kiralayarak etkinlikte yerini alacak.
İstanbul Atatürk Havalimanı etkinlik alanında 9 Kasım Perşembe günü saat:15.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan Zonguldak tanıtım günleri için elini taşın altına koyan Alaplı Kaymakamı Köksal ve Belediye Başkanı Tekin, Alaplı’nın İstanbul’da tanıtılması adına her türlü özveriyi ortaya koyamaya devam ediyor. Zonguldak Tanıtım Günleri'ne Alaplı’nın damgasının vurulması beklenirken,Alaplı fındığı, kestane balı, çekmen bezi ziyaretçilere tanıtılacak.
Öte yandan Alaplı, Antalya ve İzmir’de şubeleri bulunan Sevim Orman Ürünleri Sahibi Cengiz Sevim’de tanıtım günlerine bu yılda katılma kararı alarak her yıl olduğu gibi yine ziyaretçi akınına uğrayacak firmalardan biri olacak."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gören Gözlerine İnanamadı: Tavuğuna Maydonoz Yedirdi, Yumurtalar Böyle Çıktı İşçi ve işverenler dikkat! Ceza gelebilir... Thodex'in Kurucusunun Sosyal Medya Fenomeniyle İlişkisi Ortaya Çıktı! Kamyonetin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı