ANASAYFA
16 Mart 2023 ( 1041 izlenme )
Reklamlar

Jandarma aranan 3 şüpheliyi yakaladı

Zonguldak'ta jandarma ekipleri sorgulamalar sonucunda aranan 3 şüpheliyi yakalayarak işlem yaptı.


Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, 15 Mart günü 52 ekip ve 184 personelin katılımıyla 10:00 ile 21:00 saatleri arasında “Asayiş, Terör ve Narkotik” olaylarına yönelik “Huzur Güven” uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamalarda; bin 867 şahıs sorgulandı. 217 umuma açık işyeri, 42 metruk bina ve 24 park/bahçe kontrol edildi.


Sorgulamalar sonucunda; Basit Yaralama suçundan aranan 1, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan aranan 1, Hayasızca Hareketlerde Bulunma suçundan aranan 1 ve Yoklama Kaçağı suçundan aranan 1 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ALAPLI BELEDİYESİ ANONS SİSTEMİNDEN NE SÖYLENDİĞİ ANLAŞILMIYOR Prof. Dr. Alper Şener: 40-50 yaş grubunda hastalık daha ağır seyrediyor 50 TL'nin köşesine bakın, eğer bundan varsa.. Oğlu telefondan 1 saat oyun oynadı fatura için arabasını sattı