Home
16 Şubat 2022 ( 68 izlenme )
Reklamlar

Kadınların Erdemir’i resimlere taşıdığı sergi açıldı

Kadınların Erdemir’i resimlere taşıdığı sergi açıldı

 

Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği üyeleri, Erdemir’in işletme sahalarında çekilmiş fotoğrafları yağlı ve sulu boya teknikleri kullanarak resimlere taşıdı. Kadınların çizip renklendirdiği 17 farklı Erdemir resmi, 1625 Şubat tarihleri arasında Erdemir Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

 

Türkiye’nin ilk ve en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, çalışanlarının eşlerinin bir araya gelerek kurduğu Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği üyesi kadınların eserlerini sergiye dönüştürdü. İki yağlı boya ve 15 sulu boya olmak üzere toplamda 17 resimden oluşan sergi, ilçe protokolü, Erdemir yöneticileri ve Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği üyelerinin katıldığı açılış töreniyle kapılarını açtı.

 

Erdemirli Kadınlar Yardım Derneği, 1997 yılında kuruldu. Bugün 52 üyesi bulunan dernek, ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere yardım ederken, özellikle son 10 yılda sanat alanındaki faaliyetleriyle de Ereğli’nin kültürel yaşamına katkıda bulunuyor. Erdemirli kadınlar, sergide Erdemir işletme sahasını resmetmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, eserlerini sergileme imkânı sunan Erdemir’e destekleri için teşekkür etti.

 

Sergi, 1625 Şubat tarihleri arasında her gün saat 10:00 ile 17:30 arasında Erdemir Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırlayacak.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski eşi Elvan Sözkesen’i yakan cani konuştu Sakal tıraşı olmadan işe gitti, kovuldu Orman Genel Müdürlüğü personel alacak: İşte başvuru şartları Ailesi kanlar içerisinde buldu!