Home
23 Nisan 2023 ( 65 izlenme )
Reklamlar

Kdz Ereğli’de kumar oynayanlara baskın: 20 bin 285 lira ceza

Kdz  Ereğli’de  kumar oynayanlara baskın: 20 bin 285  lira ceza

 

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde  tedbirleri ihlal ederek bir kahvehanede kumar oynadıkları belirlenen 4 kişiye 20 bin 275 lira ceza kesildi.

 Olay geçtiğimiz gün Kdz Ereğli ilçesi Murtaza Mahallesinde faaliyet gösteren  bir kıraathanede meydana geldi. Kumar oynatıldığına dair polis ekipleri ihbar aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, kıraathane olarak işletilen bir iş yerine baskın düzenledi.  Adrese yapılan  iş yeri sorunlusu  şüpheli (A.K)’nin kumar oynandığı tesbit edildi. baskında iş yeri içerisinde  (O.K.), (Ş.T), (O.T.), (C.K.) ve (A.K.) isimli şahısların olduğu ve kumar oynandığı tespit edildi. yaptıkları kontroller sırasında 108 adet iskambil kağıdı ve 250 TL nakit para ele geçirdi. Yakalanan şahıslardan iş yeri sorumlusu olduğu tespit edilen (A.K)  isimli şahıs hakkında “Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama” suçundan adli işlem yapılarak kumar oynayan 4 kişiye hakkında ilgili kanun maddesi uyarınca 20 BİN 275 bin TL idari para cezası uygulandı.                                                                                                                                                                                 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Arka sıradakiler dizisinin Sibel'i Deniz Sarıbaş'ın şimdiki halini görünce çok şaşıracaksınız... Tedbirler kapsamında artık kısıtlandı. Araçla yol ve kaldırım işgali sona eriyor: İki bin TL cezası var! Aracıyla ilerlerken hayatının şokunu yaşadı, Zonguldak’ta faciadan dönüldü - 6 tonluk sac, tırın kasasından yan şeritteki aracın üzerine düştü