Home
16 Ocak 2022 ( 764 izlenme )
Reklamlar

Kent ablukaya alındı! Polis her yerde onu arıyor

Kayseride  miras nedeniyle çıkan tartışmada 2 kuzeniyle birlikte dayısını öldüren 41 yaşındaki Mehmet Yılmaz, 13 gündür aranıyor. Yılmaz'ın yakalanması için özel ekip kurulurken kent ablukaya alındı. Yılmaz'ın kentten ayrılma ihtimali karşı hava yolu, demir yolu ve kent girişçıkış noktalarında kimlik çalışmaları yapılıyor.

 

Kayseri'de 3 Ocak'ta meydana gelen olayda 41 yaşındaki Mehmet Yılmaz, miras nedeniyle çıkan tartışmada kuzenleri Seyit ve Gaffar Mehmet Yılmaz ile dayıları Serdar Yılmaz'ı silahla vurarak öldürdü. 13 gündür aranan Yılmaz için özel ekip kurulurken kent ablukaya alındı.


BELİNDEN ÇIKARDIĞI SİLAHLA ATEŞ AÇTI

Olay, 3 Ocak'ta Melikgazi ilçesi, Hunat Mahallesi, Gavremoğlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Yılmaz, kuzenleri Seyit ve Gaffar Mehmet Yılmaz ile miras nedeniyle tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya Seyit ve Gaffar Mehmet kardeşlerin dayısı Serdar Yılmaz da dahil oldu. Mehmet Yılmaz, belinden çıkardığı tabancayla 2 kardeş ile Serdar Yılmaz'a ateş açtı. Olay yerinden geçen Mustafa Akbulut'a da yerden seken mermi isabet etti.

OLAY YERİNDE ÖLDÜLER

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde Seyit ile Gaffar Mehmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Serdar Yılmaz ile Mustafa Akbulut da ambulanslarla özel hastaneye kaldırıldı. Serdar Yılmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Mehmet Yılmaz ise olay yerinden kaçtı. Kayseri Devlet Hastanesi morgunda otopsileri tamamlanan iki kardeş ve dayıları, Hulusi Akar Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan ilçesinde bulunan Karahüyük Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı'nın manevi annesi hayatını kaybetti İstanbul'da Özel Araçların trafiğe çıkışı 13:00'a kadar yasaklandı.. Son dakika: İkizler, aynı adamla evlenebilmek için ülke arıyor! Çöpten toplayarak ayda 20 bin lira kazanıyor!