Home
21 Aralık 2023 ( 307 izlenme )
Reklamlar

Lavinia cade, 11. şubesiyle Kdz. Ereğli’de hizmette

Lavinia cade, 11. şubesiyle Kdz. Ereğli’de hizmette
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, kaliteli ve lezzetiyle bir waffle ve çikolataya dair her şeyi barındıran nezih bir ortama sahip Lavinia Cafe, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
Haber merkeziÇeşitli illerde şubesi olan ve 11’inci şubesiyle Karadeniz Ereğli’de hizmet vermeye başlayan Lavinia (chocolate, waffle, coffee) kafenin açılışına, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye başkan yardımcıları, kafe şubelerinin ortakları Ahmet Sevgili, İsmail Kahraman, Burak Kendir  ve onlarca davetli iştirak etti. 
16 Aralık Cumartesi saat 13.00’da, Belediye Başkanı Posbıyık tarafından kurdele kesilerek hayırlı olsun temennileriyle açıldı.  
‘Bazı lezzetlerin Tarifi Yoktur’ sloganıyla yola çıkan Lavinia, Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi Arabica Cafe üstünde yer alıyor. 
Ülkenin farklı bölgelerinde 11 şubesiyle hizmet veren Lavinia Cafenin Kdz. Ereğli şubesinin işletmecisi Mehmet Yavuz Kardaş; “Müşterilerimize farklı tatlarla lezzet garantisi veriyoruz. Taptaze günlük doğal ürünler, kaliteyi temsil eder. Müşterilerimize en iyisini sunmak için, tatlılarımızı hazırlarken taze ve kaliteli malzemeleri kullanmaktan asla ödün vermiyoruz. Doğanın bize sunduğu enfes lezzetleri müşterilerimize aktarıyoruz. Bu da zaten lezzetlerimize yansıyor, farklı hissediliyor. 
Fiyatlarımızı oldukça makul seviyelerde tutarak, kalite ve uygunluk dengesini sağlamaya da özen gösteriyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti ve ürünleri sunarken, bütçelerini düşünmek durumundayız. Müşteri memnuniyetini ve değerini ön planda tutarak, uzun vadeli müşteri ilişkileri olmazsa olmaz kriterlerimizdendir” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Otuz beş senelik evlilikten sonra şeytan dürttü galiba. Yaz mevsiminin habercisi Tezgâhlarda Yerini Aldı: Kilosu 65 TL MEB paylaştı! Öğretmen maaşlarına zam! Her unvan için ayrı derece... Aşı için müjdeli haber, işte tarihi