Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Bakan Koca, "Şu anki bilgilere göre can kaybı veya yaralanma olmamış, İl Ambulans Başhekimliğimize çağrı yapılmamıştır." dedi.
AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında saat 23.20'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Geçmiş olsun Tekirdağ. Şarköy ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır” ifadeleri yer aldı.
ŞARKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI BOŞALTILDI
Şarköy ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem nedeniyle daha önce güçlendirilip onarım gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkoyun'un talimatıyla tedbir amaçlı boşaltıldı. Binada görevli personel talimat üzrine binadan ayrıldı. İlçede hissedilen deprem nedeniyle bazı vatandaşlar sıkağa çıktı. İlçe genelinde ilk belirlemelere göre hasar meydana gelmediği öğrenildi.
ATANDAŞLAR O ANLARI ANLATTI
Marmara Denizine kıyı olan Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde meydana gelen 4.1 şiddetindeki depremde korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar o anları anlattı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'dan Kötü Haber5944 izlenme
Ünlülerin servetleri dudak uçuklatıyor: İşte mal varlıkları1826 izlenme
Ünlü şarkıcı Nihat Doğan'ın ablası4162 izlenme
YEŞİLÇAM'IN GAMZELİ GÜZELİNİN SON HALİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI:3997 izlenme
Kestikleri ceza sonrası özür dileyip kendileri ödediler4240 izlenme
Sıra dışı dolandırıcılık1324 izlenme
İlk Defa Açıkladı! Mucize İsim Koronanın Bitiş Tarihini Verdi3315 izlenme
Tırı sollamak isterken kaza yapan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti51 izlenme