Home
01 Şubat 2022 ( 591 izlenme )
Reklamlar

Seren Serengil "Kadın satıyor" notuyla paylaştı! Paylaşımı hemen sildi

 Zayıflamak için üst üste ameliyatlar olup sağlığını kaybeden ve ameliyat olan serenn serengil Söylemezsem Olmaz sunuculuğuna devam ederken sosyal medyada da iddialı açıklamalar yapıyor. Seren Serengil son olarak bir modacıyı isim vermeden hedef göstererek "Kadın satıyor" dedi. Serengil daha sonra paylaşımını sildi.

Söylemezsem Olmaz sunuculuğu yapan Seren Serengil Instagram paylaşımıyla gündem oldu. Yaptığı açıklamalarla ve polemikleriyle sık sık gündeme gelen Seren Serengil paylaşımında anlattıklarıyla Instagram'da gündem oldu. Seren Serengil paylaşımını bir süre sonra ise sildi.

Seren Serengil paylaşımında "Bir gay var işi affedersiniz kadın satıyor. Herkese bedava elbise gönderir bana da gönderdi. Giydim sonra uyarıldım. Takipten çıktım benim düşmanlarımla çalışmaya başladı. Ünlü isimlere bedava elbise verip ün yapıp etrafta küçük kızlar pazarlıyor. Ben buna dava açtım ahlak masasına şikayette bulundum" dedi.

"PAZARLIK YAPTIĞI YAZIŞMALAR VAR"

Serengil açıklamasının devamında "Elbise diktiği bir gelinin kocasına aşık olup mesajlar atmış bu müptezel... Biraz daha kafam atarsa yazışmaları yayınlayacağım pazarlık yaptığı az kaldı" yorumunda bulundu.

Seren Serengil bu şoke eden iddialardan sonra paylaşımını sildi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son dakika… Market fiyatları böyle zamlanmış! Yazışmalar ifşa oldu… Erdogandan flaş karar Son dakika... Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için flaş kar uyarısı! Sıcaklık 10 derece düşecek Tüm dünya onu konuşmuş, tek doğumda 10 çocuk doğurduğu iddia edilmişti: Utanıyorum