Home
15 Şubat 2022 ( 265 izlenme )
Reklamlar

Seyhan Soylu Flash TV'den ayrıldı! Nihat Doğan ve Seyhan Soylu'dan sert sözler

Flash TV ekranlarında yayınlanan Al Sana Haber programının moderatörü Seyhan Soylu ve yorumcu nihat doğan  kanaldan ayrıldı. Ani bir kararla kanalla yollarını ayıran ikili Can Ataklı hakkında suçlamalarda bulundu.

Al Sana Haber programı ile Flash TV'yi adeta yeniden ayağa kaldıran ikili seyhan soylu ve Nihat Doğan ani bir kararla programı sonlandırdı. Bundan sonra Youtube platformu üzerinden devam edecek Al Sana Haber programının neden bittiği hakkında Seyhan Soylu'dan şaşırtan açıklamalar geldi.


MEZARININ BAŞINA GİDİP BANA YAPILAN ZULMÜ ŞİKAYET EDECEĞİM"

Seyhan Soylu “Sevgili izleyenlerimiz Al Sana Haber kısa sürede Türkiye’nin en çok izlenen programı olmayı başardı. 3 yıldır kapalı olan Flash TV kanalına bir lokomotif oldu ve o kanalın PR’ının yüzde 90’ını üstlendi. Kumandalardan kalkmış olan kanalı tekrar kumandalara soktuk. Tüm yaptıklarım helal hoş olsun çünkü bundan 20 yıl önce kanalın sahibi rahmetli Ömer Göktuğ’un bana göstermiş olduğu babalığın karşılığında yaptım. Bu Cuma günü Bursa’ya Ömer Abi nin mezarının başına gidip bana yapılan zulmü şikayet edeceğim.

Hepimizin siyasi görüşleri vardır. Birimiz HDP’li olabilir, birimiz İYİ Partili, diğerimiz AK Partili vs. olabiliriz. Ömer Abi vefat ettikten sonra ekonomik olarak tamamı şahsıma ait olan program ile ilgili Youtube kanalımızdan telif talep edildi. Bir de kanal olarak 'Tarafsız, kararsız' diye de slogan yapıyorduk. Bu slogan dahi şahsıma ait bir slogan. Flash TV’nin izleyicisine bunu bizzat ezberlettik. Rahmetli Ömer Göktuğ gerçekten tarafsız bir televizyon olsun istiyordu. Fakat maalesef vefat ettikten sonra kanal hiç de tarafsız olmadığını ne olarak ortaya koydu." dedi.

'İHANET ETTİLER'

Nihat Doğan; “Seni neden kırdıklarını açık açık anlatsana Seyhancığım. Adamın yedisi dolmadan sana sansüre ve baskıya başlamaları son derece ayıp. Ömer beye asla bir şey söylemiyoruz. Saygımız da sonsuz. Gani gani rahmet diliyoruz. Ama Seyhan Soylu’ya bu yapılanı asla kabul etmiyorum. Seyhan Soylu bütün ekibi alıp Flash TV’ye getirmiştir. Yok Hakan Aygün de yok Can Ataklı da bunlar program yapıyormuş da. Bit pazarına nur mu yağdıracaksınız? Ölü dirilmez. Seyhan Soylu’yu kaybetmekle hayatınızın hatasını yaptınız. O fitneci başarısızlar yok mu o aldığınız iki tane fitneci el bitmiş okeye dönen iki kişi yediler. Çünkü onlar başarısızdı Seyhan Soylu başarılıydı. Al Sana Haber programı ile Flash TV 50 Milyon Dolar verse yapamayacağı reklamı yaptı. Siz Seyhan Soylu ve ekibine ihanet ettiniz. Bizim patronumuz Seyhan Soylu ama siz Ömer Göktuğ’un mirasına da ihanet ettiniz. Sakın bana telefon açıp da gel sana program yapalım demeyin. Ben Seyhan Soylu ile geldim, Seyhan Soylu ile giderim. Biz para değil kardeş biriktirdik. Programlarınıza konuk olarak bile gelmem.” dedi

İÇİM İÇİMİ YİYOR, TUTAMIYORUM KENDİMİ'

Seyhan Soylu ise “Bu kadar köşeli ve sert kelamlar etmek yakışmaz bize” derken Nihat Doğan Seyhan Soylu’ya sarılarak “Sen haklısın. Sen sus biz konuşalım. Sen edebinden adabından vazgeçmiyorsun. Seni bilenler senin ne kadar mütevazı ne kadar olgun olduğunu, Flash Tv için maddi manevi neler yaptığını herkes biliyor. Ama sen hala kibar konuşup, edepli konuştukça içim içimi yiyor. Tutamıyorum kendimi” dedi.

"YAYINI TERK ETTİM"

Soylu “Ben yalnızca şunu söylemek istiyorum. Flash Tv benim yıllar önce ekmek kazanmış olduğum bir yer. Orası manevi babam dediğim kişinin yeriydi. Bu tavrı beklemiyordum. Bana siyasi olarak mobbing uyguladılar. Bunu ilk defa söylüyorum. Sedef Kabaş biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret etmişti. Sedef hanım da evli olmasına rağmen bir otel odasından çıkmıştı. Külliye’ye ayar çekerken kendine de namus ayarı çekmesi gerektiğini söylemiştim. Bakın ben AK Partili değilim ama hangi partiden olursa olsun bir ulusun temsilcisi olan Cumhurbaşkanına helva göstererek hakaret eden kişiye yaptığının ayıp olduğunu söylemem ve Derya Büyükuncu’ya kemik atmamdan dolayı “Sen ne yapıyorsun? Burası muhalif bir kanal. Biz CHP’den maddi destekler bekliyoruz. Bize 750 Bin TL destek olacak CHP, bunu nasıl yapıyorsun?” dendi. Ben her şeyi söylerim. Orada yönetimdeki evli olan biri bir hatunla birlikteyse onu da söylerim. Nihat Doğan’ın Kürt olup da Kürtler ile ilgili söylemleri nedeniyle haber merkezi rahatsızdı. Benimde Cumhurbaşkanına laf söyleyenlere karşı dik durmam ve hakaret edenleri ekranda yerden yere vurmamdan rahatsız oldular. Sonra bana yeni yönetim Cumhurbaşkanını öven sözler artık söyleyemezsin sizin programı banttan yayın yapacağız deyince, ben de rest çektim ve bu ulusun Cumhurbaşkanına hakaret eden kişilere destek veren bir yayıncılık politikası bana uygun değil, bana dünyanın tüm televizyonlarını bedava verseler gerekirse bir daha ekrana çıkmam. Halka da "Kararsızların Tarafsızların" televizyonu diyerek kandırark program yapamam. Bu konuda kimseye eyvallahım olmaz bu son programım dedim yayını başlarken terk ettim. Bu görüntüleri de yarın servis edeceğim. ” ifadelerini kullandı.

NİHAT DOĞAN'DAN CAN ATAKLI'YA; IRKÇI, FAŞİST...

Nihat Doğan; “Bunlar demokrattı değil mi? Ben zaten oldum olası Can Ataklı’yı sevmezdim. Irkçı, faşist adamlar. Bunlar mı ülkeye demokrasi ve özgürlük getirecek? Kafatasçı müptezeller. Buradan Kürtlere sesleniyorum madem Can Ataklı’nın olduğu programları izlemeyin. Kürtlerden rica ediyorum. Bu adam Kürt düşmanıdır. Kürtlerden ve Kürt lafından bile rahatsız olan bir adammış onu öğrendim.” diye seslendi.

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Marmara'ya yeniden kar geliyor! Okullar Tamamen Bakın Ne Zaman Açılıyor! Görme engelli adam karısını defalarca bıçakladı TAM 50 GÜN SONRA