Home
12 Ocak 2022 ( 187 izlenme )
Reklamlar

Son dakika... Balkanlar'dan gelen kar yağışı Edirne'de başladı! İstanbul için flaş uyarı

Gelen bir son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, Balkanlar üzerinden soğuk ve yağışlı hava uyarısının ardından Edirne'de hafif kar yağışı başladı. Kar yağışının gece ve yarın etkili olması bekleniyor. Soğuk hava dalgası Türkiye’nin genelini etkilerken İstanbul’da ve Ankara'da kar yağışı bekleniyor. Yarın ve perşembe günleri Türkiye ve çevresinde beklenen kar yüksekliği tahmininin, İstanbul'un her yerinde olmasa da büyük kısmında 1 ila 5 cm arası olması tahmin ediliyor.

balkanlar  ve edirne üzerinden gelen kar yağışının etkisi altına girdi. Öğleden sonra yağmurla birlikte başlayan kar yağışı  özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Zaman zaman yerini yağmura bırakan kar yağışının gece ve yarın da yer yer etkili olması bekleniyor. Karayolları ve belediye ekipleri kar yağışına karşı önlemlerini artırdı.Vatandaşlar, yağışın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 

 

 

Güliz Baltacı da, "Akşam yağmasını bekliyorduk ama gündüz yağdı. Özlediğimiz kar nihayet yağdı. Kışın geldiğini anladık" diye konuştu.

İSTANBUL’A 5 CM KAR YAĞACAK

Avrupa Orta Vadeli Tahminler Merkezi'nin Çarşamba ve Perşembe günleri için Türkiye ve çevresinde beklediği kar yüksekliği tahmini, İstanbul'un her yerinde olmasa da büyük kısmında beklentilerimize uygun olarak 15 cm arası bir kar örtüsü tahmini var.



 

  

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Başkan Erdoğan Açıkladı Dört Sevindirici Haber ERKEKLERE KÖTÜ HABER Esra Erol'da gündeme gelen zihinsel engelli Fatma TikTok'ta programın kurgu olduğunu itiraf etmişti! Son videosu pes dedirtti Bunu Yapmayanlar Daha Fazla Etkileniyor