Home
11 Ocak 2022 ( 753 izlenme )
Reklamlar

Son dakika... Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için flaş kar uyarısı! Sıcaklık 10 derece düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika açıklaması yapıldı. Sağanak yağış yurdun büyük bir bölümünde etkili olurken 7 il için "sarı kodlu" uyarı yapıldı. Öte yandan İstanbul dahil birçok kentte çarşamba günü kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, “12 Ocak Çarşamba günü kar Marmara'dan giriş yapacak görünüyor. Sıcaklıklar 10 derece düşecek. İstanbul’da çarşamba günü karla karışık yağmur ve kar olabilir” dedi.

Son dakika... Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için flaş kar uyarısı! Sıcaklık 10 derece düşecek 

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 16

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı 1

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 12

7 İL İÇİN UYARI

Muğla, Antalya, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş için gök gürültülü sağanak yağış için sarı kodlu uyarı yapıldı. Adana ve Mersin'in yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

KAR GELİYOR

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, “Bugün Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları dışında kalan tüm bölgeler yağışlı. Toroslar ile Doğu Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar var. Güney Ege kıyıları ile Akdeniz'de yağışlar kuvvetli, sıcaklıklarda değişim yok” dedi. Kar yağışı ile ilgili tarih veren Prof. Dr. Şen, “12 Ocak Çarşamba günü KAR Marmara'dan giriş yapacak görünüyor. Sıcaklıklar 10 C düşecek. İstanbul da çarşamba günü KKY ve KAR olabilir. Perşembe günü Anadolu’ya kayar”

AŞIRI YAĞIŞ, DOLU, FIRTINA, HORTUM

Bugün ve gelecek 2 gün çarşambaya kadar. Güney Ege ve Akdeniz bölgesinde ŞİDDETLİ Yağmur. Muğla, Marmaris Fethiye, Antalya, Kaş, Kemer, Alanya Mersin de kuvvetli yağış fırtına ve deniz üzerinde HORTUM görülebilir. Tedbir alınmalıdır.


 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu habere inanamayacaksınız.. tartıştığı hamile eşini silahla öldürdü Bakan Soylu'nun acı günü BİM’den hileli bal açıklaması: Firma ile ilişkimizi sonlandırdık