Home
04 Haziran 2023 ( 104 izlenme )
Reklamlar

Tekvando Şampiyonasına Alaplı Damgası

 

Tekvando Şampiyonasına Alaplı Damgası

Alaplı İlköğretim öğrencileri Okul Sporları Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığının düzenlediği Okullar Arası Taekwondo turnuvasında 3 Zonguldak birinciliği ve 1 Zonguldak ikinciliği elde etti. 

 Zonguldak’da yapılan minikler arası taekwondo il birinciliği müsabakaların da Kilimli Site Spor Salonu’nda Alaplı taekwonducular 5 madalya kazanarak müsabakalara damga vurdu.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullar arası Minikler Taekwondo İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. Alaplı Gençlik Müdürlüğü  antrenör Cem Uzun   çalıştırmış olduğu Alaplı Ahmet Zeki İlköğretim Okulu Bekir Öztürk, Alaplı Merkez İlköğretim Okulu ögrencisi Zeynep Sema Akman, Alaplı Toki İlköğretim Okulu ögrencisi Muhammed Sıraç Uzun, taekwonducular şampiyona da madalyaları silip süpürdü.

Alaplı  taekwonducular şampiyona da 5 madalya kazanarak bu madalyaların 3 altın, 1 Gümüş ve 1 bronz madalyadan oluştu. Müsabakalarda Eylül Karahan minik bayanlar 27 kg'da 1. , Alaplı Ahmet Zeki İlköğretim Okulu örgencisi.Bekir Öztürk Gün, minik erkekler 33 kg'de 2. Ci Alaplı Merkez İlköğretim Okulu örgencisi.Zeynep Sema Akmanminik bayanlar 33 kg'da Alaplı Toki İlköğretim Okulu ögrencimiz Muhammed Sıraç Uzun. Ayrıca  Türkiye Gençler Taekwondo şampiyonası seçmelerine katılan Alaplı Gençlik Spor kulübü sporcusu Azra Zehra Durmaz Genç bayanlar 42 Kg da 1.ci.  Alaplı Aktif ve Gençlik Spor kulübü sporcusu Umut Koçdemir Genç erkekler +78 Kg 1. Oldu.  Dereceye giren Sporcular 1722 Haziran'da Karaman'da yapılacak olan Türkiye Taekwondo şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 

“Çalışmalar devam ediyoruz”

Alaplı Gençlik ve spor Tekvando Takımı Antrenörü Cem Uzun, önemli bir başarıya daha imza attıklarını ifade ederek, “Kilimlide Okullar arası turnuvaya çok iyi hazırladık. Aldığımız başarıdan dolayı mutluyuz. Şimdi önümüze bakıyoruz ve çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bize her türlü desteği sağlayan Alaplı Gençlik Hizmetler ve ilçe spor Müdürü Zafer Can’a  teşekkür ederiz” diye konuştu.

Alaplı Gençlik Hizmetler ve spor İlçe Müdürü Zafer Can tekvando takımını ve teknik heyeti başarılarından dolayı kutladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 dizinin fişi çekildi 20 santim üzerinde 19 yaşındaki ikizler aynı anda cinsiyet değiştirdiler.. Babası gözleri önünde ölen İzzet'i taş attığı için öldürmüş