Home
14 Mart 2023 ( 119 izlenme )
Reklamlar

TOGG fiyatı açıklandı! 2023 Yerli otomobil Togg'un fiyatı belli oldu!

FİYATI BELLİ OLDU! 

Togg'dan yapılan açıklamada, "1627 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak" ifadeleri kullanıldı.

Togg T10X’in fiyatları şöyle oluştu:

V1 RWD Standart Menzil 953 bin TLV2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TLV2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL

Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş: Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz.

Karakaş yaptığı açıklamada, "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz" dedi.

TOGG T10X ÇEKİLİŞ YÖNTEMİYLE KULLANICIYLA BULUŞACAK

TOGG T10X ÇEKİLİŞ YÖNTEMİYLE KULLANICIYLA BULUŞACAK 

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X, çekiliş yöntemiyle belirlenecek kullanıcılarıyla 2023 yılı boyunca buluşacak.

1627 Mart tarihleri arasında T10X için togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci gerçekleşecek. App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak.

Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek.

Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

TOGG’UN HANGİ RENKLERİ VAR

TOGG’UN HANGİ RENKLERİ VAR? 

Togg’un Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağımız doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazımız C SUV’da “Türkiye’nin Renkleri”ni sizlerle buluşturacağız.

Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı…

Kampüsümüzün de yer aldığı Gemlik’in zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi suları...

Kula’nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini günümüze taşıyan gri ihtişamını…

Kapadokya’nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini…

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sigara içmek hangi illerde yasaklandı? Ünlü Sanatçının Kızı Cinsiyet Değiştirdi Süleyman Soylu Haberi Açıkladı: Pazartesi Başlıyor Öğrencisinin karnesine öyle bir not yazdı ki... Artık ne yaptıysa öğretmenin yazdığına bakın. Gören kahkaha attı