Home
24 Şubat 2023 ( 56 izlenme )
Reklamlar

Vatandaşlar “Alaplı Devlet Hastane Bölgesine Taksi durağı İstiyoruz”

Vatandaşlar “Alaplı Devlet Hastane Bölgesine Taksi durağı İstiyoruz”

 Zonguldak ve İlçelerinde hizmet veren devlet ya da özel hastanelerin hemen hemen hepsinin yanında ya da çevresinde taksi durağı bulunuyor.

Hastanelere gidecek hasta olan vatandaşlar veya hasta yakınları bu sayede araçları olmasa bile çok hızlı bir şekilde hastanelere gidebiliyor.

Ancak Alaplı Devlet Hastanesinde yakınında taksi durağı bulunmuyor. Oldukça yoğun olan, günün her saati dolu olan bu hastaneye gidecek vatandaşlar eğer araçları yoksa özelikle gece saatlerinde ulaşım konusunda sorun yaşıyor.

Bizleri sokakta gören bir çok vatandaş,  bu konuda birçok serzenişte bulunuyor. Vatandaşlarımız  Alaplı’daki hastanenin yanına bir taksi durak yeri konulmasını, bu sayede hastaların ve hasta yakınlarının rahat edeceğini bildirdi.

Hastaneye en yakın taksi durağının Şehir içi  olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerin bu konuda hassasiyet göstermesini ve hastanenin yanına bir adet taksi durağının konulması için gerekli çalışmaların başlatılmasını istedi. Taksiciler bu bölgeye nöbetleşe olsa  durak yapılmasını istiyor.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AÇ KARNINA YAPMAMANIZ GEREKEN 9 ŞEY Canlı yayında kan donduran cinayet itirafı! Öz oğlunu öldürüp evinin bahçesine gömmüş 4 dizinin fişi çekildi Otomobilin çarptığı kadın kurtarılamadı