Home
23 Nisan 2022 ( 73 izlenme )
Reklamlar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaplı’da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaplı’da coşkuyla kutlandı

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Anıt Park meydanında Atatürk Anıtına çelenk bırakma töreni ile başladı.
Törene, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Alaplı Cumhuriyet Baş Savcımız Sema Güneri Yener, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, İlçe Jandarma Komutan  Ergün Gündoğar, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk anıtında çelenk konması ardından, Tören Güreş alanın sahasında devam etti.

Tören İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilk sözü, yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik aldı. Çevik'in günün anlam ve önemi üzerine yaptığı konuşmanın ardından,

Alaplı'nın tüm ilköğretim okullarının idareci, öğretmen ve öğrencileriyle hazır bulunduğu alanda, 23 Nisan etkinlikleri, çeşitli okulların folklor ekiplerinin halk oyunlarıyla devam etti. Daha sonra, Derece alan öğrencilere Protokol üyeleri tarafından hediyelerini takdim etti.
Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik , geleceği olan çocukların bayramını kutlayarak,”Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı başta bu anlamlı günü Türk ve dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Atatürk olmak üzere, ulusal egemenliğimiz için savaşmış tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum”dedi.
Program öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösterilerle son buldu.

   

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alkollü olduğu iddia edilen şahıs ekipleri mahalleye topladı WhatsApp ve Instagram çöktü! İlk açıklama geldi 81 İLDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI Mirasını kime bıraktığı belli oldu.