Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, alacağını tahsil edemediğini iddia eden bir imalatçı, sattığı konteyneri ateşe verdi.
Edinilen bilgilere göre, olay, Alaplı’da inşaat sahasında meydana geldi. İddiaya göre, yemekhane olarak kullanılan konteyneri yemek hizmeti veren firmaya satan şahıs, yemek hizmeti yapan firmadan ücretini alamadığı gerekçesiyle şantiyeye geldi.
Burada inşaat işçilerine "Karşıma bir muhatap gelsin, eşyaları boşaltın" dediği öğrenilen şahıs, yemek hizmeti veren firma sahibinin gelmemesi ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine daha sonra yanında getirdiği kağıt ve karton parçalarını kullanarak konteyneri ateşe verdi.
Yemek hizmeti veren yüklenici firmaya ait, 5 konteynerden oluşan yemekhane bölümünde çıkan yangın kısa sürede büyürken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında konteynerler kullanılamaz hale gelirken, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Son dakika: Kübra Ece'nin ölümü intihar mı cinayet mi? Balkondan nasıl düştü?184 izlenme
İmamoğlu’na Suikast2801 izlenme
Maddi sıkıntıya düşen mutlaka bu isimleri zikretsin2986 izlenme
Kadınların Erdemir’i resimlere taşıdığı sergi açıldı110 izlenme
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın uyuşturucu dolu araçtan çıktı!1655 izlenme
KSR-FİM KARAHAN FINDIK İŞLEME MERKEZİ80 izlenme
İŞTE O SORU2898 izlenme
Tarlaya giden yaşlı adam ölü bulundu35 izlenme