Home
22 Mart 2024 ( 146 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Ak Partili adaylardan ‘rekor oy’la 30 kazanmak

Alaplı Ak Partili adaylardan ‘rekor oy’la 30 kazanmak

AK Parti Alaplı İl Genel Meclis Adayı İbrahim Yalçın, “Köylerimizde büyük bir teveccüh var. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağız. 31 Martta rekor oyla 30 yapacağız” dedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren Ak Parti İl Genel Meclis Adayları İbrahim Yalçın, Önder Turan ve İsmail Ünlü ile birlikte çok sayıda partili önceki gün köylerini ziyaret etti  

Alaplı’da Köy köy, kapı kapı gezerek vatandaşlarla kucaklaşan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, geçmiş dönemde yapılan çalışmalarla ilgili olarak vatandaşlara bilgiler veriyor. Vatandaşların şikayetlerini dinleyip, isteklerini not eden Adaylar, Vatandaşlara bilgiler veriyor.

“REKOR OY ALACAĞIZ”

31 Mart Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclisi olarak rekor oy alacaklarını ifade eden AK Parti   İl Genel Meclis adayı İbrahim Yalçın,” Tüm köylerini ziyaret ediyoruz. Sahaya çıktığımız günden itibaren 40 köyümüzü ziyaret ettik. En kısa zamanda kalan köylerimizde gideceğiz. Köylerimiz de bize karşı ciddi bir teveccüh var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi, ilk günkü gibi devam ediyor. Bu teveccüh de bizleri dolaysıyla mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın teveccühü ile 31 Mart seçimlerinde İl Genel Meclisi olarak rekor oy alacağız ve 30 yapacağız ” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı Ölü sayısı artıyor! 53 kişi... Ameliyat olan Seren Serengil'i ekranda görenler şoke oldu! ünlü oyuncunun acı günü