ANASAYFA
23 Ekim 2025 ( 3 izlenme )
Reklamlar

Alaplı Belediyesi, Eğitim Kurumlarına Desteğini Sürdürüyor

Alaplı Belediyesi, Eğitim Kurumlarına Desteğini Sürdürüyor
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu çevresinde yaptığı incelemelerde, öğrencilerin güvenliği için kararlı olduklarını vurguladı.
Ahmet Zeki Atalay İlkokulu öğrencileri, okul yolu ve mahalle yollarını betonlayarak güvenli hale getiren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Başkan Tekin, okul çevresinde yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada,
“Öğrencilerimizin daha güvenli ve rahat bir şekilde okullarına ulaşabilmeleri için çevredeki beton yolları ve bağlantı yollarını açtık. Her iki bölgeden de okula erişimi kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Öğrencilerimizin güvenliği konusunda kimse bizden taviz beklemesin,”
dedi.
Tekin, Alaplı Belediyesi’nin eğitim kurumlarına desteğinin artarak süreceğini belirterek, ilçedeki tüm okul çevrelerinde güvenli ulaşım koşulları oluşturmak için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet coşkusu Hasbeyler’i aydınlatacak Önce boğuldu, sonra yakıldı! Kan donduran vahşetin zanlıları kendilerini böyle savundu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu: Yarın başlıyor! Hey gidi Küçük İbo… Son hali