Home
12 Kasım 2023 ( 590 izlenme )
Reklamlar

Alaplı’da uyuşturucu merkezin konumu haline geldi. Vatandaşlar kullanımı artan uyuşturucu için çözüm istiyor

Alaplı’da uyuşturucu merkezin konumu haline geldi.

Vatandaşlar kullanımı artan uyuşturucu için çözüm istiyor

Alaplı’da vatandaşlara uyuşturucu ile mücadele konusunu sorduk. uyuşturucu kullanım yaşının düştüğünü ve kullanma oranının arttığını belirten vatandaşlar, durumdan tedirgin.

Alaplı’da uyuşturucu ile mücadelede konusunda vatandaşlara görüşlerini sorduk. Vatandaşlar uyuşturucu kullanım yaşının düştüğünü ve kullanma oranının arttığı belirtirken, yetkililer bu konuda  daha fazla çalışma beklediklerini ifade etti.

Mehmet Arı; "Alaplı’da son zamanlarda maalesef Uyuşturucu çok çoğaldı,kullanımı küçük yaşlara düştü. Sokaklarda Trafik polisi dışında kimseyi göremiyoruz.Çalışmalar tam yeterli değil. Kolluk güçlerinin daha aktif çalışması lazım.  " şeklinde konuştu.

 Ahmet Yeter; "heryerde olduğu gibi uyuşturucu çok yaygınlaştı. Çalışmaların yeterli olduğunu zannetmiyorum. Maalesef şehir içinde emniyet güçlerini göremiyoruz." dedi.

  Ahmet Bilgin; "Gidişatı pek iyi görmüyorum, uçuruma doğru gidiyoruz. Toplum gittikçe bozuluyor, uyuşturucu daha çok kullanılıyor. Daha çok mücadele verilmesi lazım, daha çok önem verilmesi lazım. Televizyonlardan görüyoruz her gün uyuşturucu yalandı haberlerini. Hint keneviri ekenlerin sayısı da arttı. Hemen hemen her köyde ekimler başladı. Tehlikeli bir durum, daha sıkı önlem alınması lazım" dedi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dikkat kalp krizi! Kalp krizinin belirtileri neledir? Alaplı'da Yüzü Gülmeyen ,Yönetici istemiyoruz.. Çinliler boşa dememişler'' Yüzü Gülmeyen Dükkan Açmasın'' İstanbul'da şoke eden olay! 'Cenazeye gideceğim' diye evden çıktı, mezarlıkta ölüsü bulundu Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur'dan bomba suçlama!