Home
19 Mart 2024 ( 15 izlenme )
Reklamlar

ALAPLI VİZYON’ PROJELERLE GELİŞECEK

ALAPLI VİZYON’ PROJELERLE GELİŞECEK

Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinin iddialı ismi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Serdar Akyol, projeleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Seçim çalışmalarında öncellikle kentin kronikleşmiş sorunlarını çözmeyi amaçlayan projelerle halkın karşısına çıkan Akyol, büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Serdar Akyol'un hedefi ise, belediye başkanı seçilmesi halinde 7’den 70’e her kesime hitap eden projelerle, Alaplı'ya kentleşmede ' MODERN ŞEHİR MEYDANI' inşa ederek modern bir marka şehir yapmak. 

Alaplı'da yerel seçimlerin kuvvetli ismi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Serdar Akyol, seçim sahasında ayak basmadık yer bırakmıyor. Akyol, gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanırken, kendisi gibi projeleri de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alaplı'nın önemli sorunlarına yönelik projelerle halkın karşısına çıkan Akyol'un bu projeleri, vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çocuklarına süt almaya gittii Bebeğinin ağzındaki leke için doktora götürdü, gerçeği öğrenince şaşkına döndü Silivri açıklarında deprem! Hafta İçi De Yasak Kapıda•