Home
15 Kasım 2023 ( 274 izlenme )
Reklamlar

BU AY ALAPLI'DAN YÜKSELEN,KAYMAKAM SELÇUK KÖKSAL,İNEN HÜSEYİN TOSUN

YÜKSELEN,KAYMAKAM SELÇUK KÖKSAL,İNEN HÜSEYİN TOSUN

YÜKSELENLER

1.)     Selçuk Köksal (Kaymakam)  Alaplı’ya kısa sürede adapte oldu ve her fırsatta düğün dernekleri kaçırmayan Köksal, İstanbul’da düzenlenen Zonguldak İl tanıtım günlerinde Alaplı İş insanlarını yalnız bırakmadı.

2.)    Altan Güngör ( Ak Parti İlçe Başkanı ) Seçimlere kısa süre kala, İlçenin yatırımlarını tek tek aciliyetine göre sıraya çizdi , daha yaşanabilir bir ilçeye dönüştürmek için yeni projeler peşinde.

 

3.)    KDZ Emniyet Müdürü Hasan Ünlü,( Müdür )   Uyuşturucuyla mücadelede hassas davranıyor, suç ve suçlulara yönelik başarılı operasyonlara imza atıyor.

4.)    Önder Turan ( Ak Parti eski yönetimi) İl Genel Meclis üyesi olmaya karar verdi, AK Parti’den İl Genel Meclis aday adaylığını açıkladı, listeye girme şansı yüksek.

5.)    Dursun bey (Kaymakam Yazı İşleri Müdürü)   Alaplı’nın çalışkan ve dinamik bürokratlarından, Kaymakam beyin sağ kolu.

6.)    Dr. Yılmaz Çelik ( Müftü ) Alaplı’ya  müftü olarak tayin oldu, mesleğindeki yükselişini sürdürüyor.

7.)    Murat Nergiz ( Asayiş ) Uzun yıllar Alaplı İlçesinde Asayiş polis ekibi görevinde bulunan Murat Nergiz , Ereğli’ye tayin çıktıktan sonra son dönemde narkotik suçlarla mücadele konusunda ekibiyle birlikte başarılı çalışmalara imza atıyor, takdir görüyor.

8.)    Alaplı Basın  (Gazeteciler) Alaplı’dan Zonguldak İl tanıtım günlerine giden Doğan Bostancı, Yasin Ören ve Fedai Kaçar İstanbul da düzenlenen Zonguldak İl tanıtım günlerini başarılı şekilde Basın’ın görevini yerine getirerek, 3 gün boyunca oradan canlı yayın yaptılar.

9.)    Ferhat Demirezen( Mavi Şeytanlar) Alaplı Belediye Sporun Sosyal Medya’da grubun sorumlusu ve orginizetörlüğünü üstlenen Demirezen takımın galip gelmesi için deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarla birlikte dahi destek vermesi herkesin kendisinden söz ettiriyor.

 

 

İNENLER

 

1.)    Hüseyin Tosun (CHP İlçe Başkanı ) Seçildiğinden beri basına hiç demeç vermedi, varlığı yokluğu varmı belli değil.tek başına ilçe örgütü.Ayrıca,  İğneden ipliğe gelen zamlar karşısında tepkisiz kalıyor, siyaseten pasif ve etkisiz başkanlık yapıyor.

2.)    İsmail ÖZTURK.(Zonguldak MHP İl yönetim Kurul üyesi) İsmail Öztürk Zonguldak İl yönetim Kurul üyesi olmasına rağmen Sosyal Medya üzerinden Organik Yaşam Çiftliğinden faydalı bitkiler paylaşması ilgiyle izlenirken, Siyaset arenasında olmaması dikkatlerden kaçmıyor.

3.)    Belediye Meclis üyeleri ( Ak Parti CHP) sadece parmak kaldıran meclis üyeleri  .     arasına dahil olanlar olan çoğu önümüzdeki dönem aday listesinde yer alması beklenmiyor.

4.)    İhsan Korkmaz (İl Genel ) İl Genel Meclisi’nin sıradan ve pasif üyeleri arasında yer alıyor, farkındalık yaratmayı başaramadı.

5.)    Alaplı Emniyet Amirliği ) Alaplı’da son zamanlarda maalesef Uyuşturucu çok çoğaldı,kullanımı küçük yaşlara düştü. Sokaklarda Trafik polisi dışında kimseyi görülmediği konuşuluyor .

6.)    Hakan Türkan ( DEVA Partisi ) Zonguldak İl yönetim kurul üyesi olmasına rağmen, yerel siyasette varlığı ile yokluğu belli değil, pasif ve etkisiz kalıyor.

  

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanan adam öldü O ilde yeni yasaklar! Sigara, dondurma, kuruyemiş... Ali Kırca yıllar sonra ilk kez ortaya çıktı Ünlü oyuncu Haldun Boysan Covid-19’dan değil korkusundan öldü