Home
26 Kasım 2023 ( 636 izlenme )
Reklamlar

Bu günlerde yerel siyaset hızlandı. Ak Partiden İlçe Başkanı Av: Altan Güngör hafife alan hayatının hatasını yapar..

 Bu günlerde yerel siyaset hızlandı.

  Ak Partiden İlçe Başkanı Av: Altan Güngör hafife alan hayatının hatasını yapar..

İlçe Teşkilat üyeleri ile sabahın köründe randevulaşıp sahaya iniyorlar..

Altan Güngör karabatak gibi. Bir bakıyorsunuz Gümeli barajını yakından takip etmek için Baraj gölünde, bir bakıyorsunuz Çalışmalarını yerinde incelemek için Çatak köprüsünü inceliyor ve tekrar hayırlı olsun diyor. Bir bakıyorsun bir düğünlerde, birde Aynı gün Ankaraya gidiyorsun, bakan yardımsıyla Fotoğraf atıyorsun, hayırlı olsun mesajı veriyorsun..Zonguldak Milletvekilleri Altan Güngörü iyi analiz etmişlerki,verilen dosyaları bizzat danışmanları yerine kendileri takip ettiklerini duyuyoruz.

*****

 Bu arada Alaplı'da ilginç gelişmeler oluyor.

Çarşamba günleri kurulan Halk Pazarı, halkın arasına inin ve oraya gidin milleti dinleyin ne demek istediğimizi anlarsınız.

Alaplı CHP'nin belediyecilik anlamında halktan olumsuz geri dönüşler alıyor.

Belediye Başkanı Nuri Tekin'in tam bir hayal kırıklığından  bahsediliyor.. haral kırıklığınınız nedir dediğimizde, İlçede hiç bir değişim olmadığını söylüyorlar,akşam saat 7 olduğunda İlçe Merkezi kapkaranlığa döndüğünü söylüyorlar ve anlatıyorlar da anlatıyorlar..bizde  eksileri ,artıları konuşulanları notlarımız arasına alıyoruz.

****

Önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar Alaplı  Belediyesi ‘’Akparti olur mu?  diye sorulduğunda ise Ak Partinin Adayı belirlenme sonrası, Adayın etrafında kenetlenmesine ve bütünlük sağlanmasına bağlı,işaret ediyorlar. Sırayla,Şu ana kadar gelen Başkanlar arasında Alaplı'ya bir turizm şehrine kavuşamadıklarını söylüyorlar. bundan sonra , her sel felaketinde şehir içinde geçen köprünün yıkılıp yıkılmayacağı düşünmelerini istemediklerini söylüyorlar. Sahil kenarında bulunan Orman İşletme Müdürlüğü bir başka bölgeye taşınıp, buraya TOKİ işbirliği ile gidilip, insanların gezeceği bir AVM yapılmasını söylüyorlar.İncivez Köyü yolu üzerinde bulunan bölgeye Millet Bahçesini yapılmasını istiyorlar.tüm bunların gerçekleşmesi için Devleti iyi bilen,koparabilen uyum içerisinde çalışabilen değer katan biri olmalı diyorlar.

Belediyecilik anlamında Belediye binası artık yenilenmesi gerektiğini , yaşlı teyzelerimiz,amcalarımız, engelli kardeşlerimiz binada asansör bulunmadığından sadece su faturalarını yatırıp yetindiklerini , oysa ikinci katta bulunan Başkan makamına çıkıp dertlerini anlatamadıklarını  dile getiriyorlar.tüm bunların yapılabilmesi için vatandaş nezdinde, Ak Parti belediyeciliğini ciddi ciddi düşünüldüğünü görüyoruz.bunun en bariz örneklerini yukarıda bahsettiğimiz İlçe Başkanı Av. Altan Güngör'ü ne şevkatla çalıştığını şahit oluyoruz.  Ak Parti Belediyecilik saflarına katıldığı halinde Alaplı'da ciddi isimler onun için ‘’yapar’’ deniliyor.

******

 Diğer bir konu ise, Zonguldak genelinde AK PartiMHP ittifak 

Yapacak mı? Yapmayacak mı? Ve tabii ki yapılacaksa hangi belediyede,Ya da hangi belediyelerde yapılacak? konusu herkesin ağzında. tüm bu konular iki İl Başkanın konuşmaları basına sızdıktan sonra gündeme gelmesiyle meydana gelmiş, MHP istemiş diğeri konuşalım demiş. bunlar  konuşulurken,AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Alaplı'da ki AK Parti tabanı oldukça rahatsız olmuşki, Zonguldak'ın girişi olan Alaplı'yı  Ak Parti saflarına bu sefer kazandıracağız  mesajını vermiş ve teşkilatını rahatlatmıştır, üstelik Milletvekili Saffet Bozkurt'da  , bu ittifak konusuna kesin karşı çıktığını belirtmiş.hele Ciddi ciddi Ak Parti'nin ayak sesleri duyulurken..

 

********

Birazda CHP işleyelim:

Seçimler geldi partiler Aday adaylarını açıklıyor, enformasyon açıklamalar yapıyor, şunu yapacağız, şu gün Belediye Meclis veya İl genel aday adayları gibi açıklamalar geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Hüseyin tosun  seçildiğinde bu yana Bir kere basınla tanışmadı.. basınla derken bunun içinde muhalefet olsun veya Belediyecilik olsun, Hiçbir enformasyon paylaşmadı. bu durumda akıllara Alaplı Cumhuriyet Halk Partisi  Başkanlığı kapandı mı soruları gelmeye başladı desem yerinde olmaz.Ee ne derler Suya sabuna dokunmadan abdest alınmaz. Siyasetin içine girdiyseniz partinizi temsil noktasında partinizle ilgili enformasyon yapsanız doğru olacak. seçimin şurasına ne kaldı.. Kalın sağlıcakla. Gazeteci Ertuğrul Yüksel

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İzmir'de gündüz vakti sokak ortasında.. Son dakika: Esra Erol'da şaşkına çeviren anlar! "Beni affet Muzaffer" Bakanlık genelge gönderdi. Bahçeye çıkmak bile yasaklandı ! Belediye Başkanı koltuğunu 23 Nisan dolayısıyla öğrenciye devretti