Home
26 Temmuz 2022 ( 94 izlenme )
Reklamlar

CADDE BOYU TEK ÇÖP KUTUSU YOK

YER ALAPLI:

CADDE BOYU TEK ÇÖP KUTUSU YOK

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ali Alp caddesinde cadde boyu hiçbir çöp veya izmarit kutusu olmamasına halk ve esnaf tepki gösteriyor.

Alaplı İlçesinin en çok bankaların bulunduğu ve yayaların en çok kullandığı caddesi olan Ali Alp caddesinde , çöp kutularının ve kovalarının olmaması vatandaşları çileden çıkartıyor.

Vatandaşlar belediyeye seslenerek, “ Koca caddede  neden çöp kutuları yok. Sizler ne iş yaparsınız. İlçe’nin en yoğun Ali Alp caddesinde çöp kutuları olmaması nasıl yakıştırıyorsunuz? diye soruyorlar.

    Alaplı ilçesinde yaşayan duyarlı vatandaşlar belediyenin bu caddeye belirli aralıklarla çöp kutuları koymasını isteyerek, “Bankaların ve PTT’nin bulunduğu baştan sonuna kadar boyunca çöp kutusu yok. Elimizdeki çöplerle dolaşıp gördüğümüz ilk çöp kutusuna boşaltıyoruz. Bazıları ise çöpleri yerlere atıyor. Bu da daha sonra normalmiş gibi karşılanarak herkes aynısını uyguluyor’’ dediler.

 

             

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Boşandım' diye davul zurna çaldırdı, şimdi de uzaklaştırma kararı aldırdı Yeşilçam’ın usta ismi Ekrem Gökkaya yoğun bakıma alındı Yeşilçam'ın yakışıklısı Kenan Kalav'ın son haline bakın Pilot 'mesaim bitti' dedi, uçağı acil iniş yaptırdı! Ne yaptılarsa ikna olmadı