Home
25 Kasım 2023 ( 258 izlenme )
Reklamlar

CUMHUR’DAN BOMBA… MHP’YE 8 İL BIRAKILIYOR… VE BOMBANIN DEVAMI: ZONGULDAK MASADA YOK

Son günlerde Alaplı İlçesinde konuşulan konu MHP ile Ak Parti İl düzeyinde "Alaplı'yı MHP istiyor" ilişkin görüşmeleri yürüten AK Parti kanadından flaş açıklama geldi.

AK Parti kanadın değerlendirmesine göre "Alaplı MHP'ye verilmesi çok kolay bir iş değil” vurgulaması yapıldı.

1 Mart yerel seçimlerine 125 günden az bir süre kala ittifak yapacakları kesinleşen Cumhur İttifakının MHP ve AK Parti taraflarında heyetler bazında aday hangi partiden olmalı görüşmeleri sürerken, Türkiye genelinde AK Parti ve MHP kurmayları, il ve ilçeler bazında yapılacak pazarlıkların alt yapısını oluşturdu. en son seçim sonuçlarına değerlendirmesine göre Oyların il ve ilçelerdeki durum analiz edilmeye devam edildiği bilgisine ulaşıldı. İl ve İlçelerdeki belediye başkanlarının ‘başarı ve başarısızlık’ grafiği de çıkartıldı.

FLAŞ İDDİA… MHP’YE 8 İL BIRAKILIYOR… ZONGULDAK ŞİMDİLİK YOK!

Buna göre taraflar, MHP’ye bırakılacak iller olarak, Osmaniye, Manisa, Muğla, Adana, Aydın, Kars Kırıkkale ve Iğdır ittifak içerisinde yer alacağı konuşulurken, Zonguldak ise yer almadı.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mersinden gelen haber Berat Albayrak İstifasının Nedeni Koronavirüslü eşini uykusunda öldürdü, intihar etti! 9 MİLYON KİŞİYE MÜJDE! İMZALAR ATILDI…