Home
22 Mart 2024 ( 181 izlenme )
Reklamlar

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Alaplı'ya geldi

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Alaplı'ya geldi

 Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim çalışmaları kapsamında Alaplı'ya   geldi. 

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine seçim otobüsüyle gelen DSP Genel Başkan Önder Aksakal ve beraberindeki heyet, seçim otobüsüyle halkı selamladıktan sonra  ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Partililerden seçim çalışmaları hakkında bilgi alan Aksakal, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına destek vermek için ilçeye geldiklerini belirtti. Daha sonra buradan Parti'lilerle beraber

Gümeli Beldesine hareket edildi.Alaplı'nın Gümeli Beldesinde az sayıda Partili'lerle karşılanan Aksakal, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına destek vermek için ilçeye geldiklerini belirtti.Burada yaptığı  kısa konuşmada Aksakal, "Seçim günü büyük bir zaferle Gümeli Beldesinde  demokratik sol belediyeciliğini hayata geçireceklerini, 31 Mart’ta Gümeli vatadandaşların  DSP’ye yeniden güç vereceğine inanıyorum” dedi. söyledi.

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SAĞLIK BAKANLIĞI UYARDI! Açığa aldıran gözaltı! Rana Batı o anları anlattı Türk büyükelçiliğine yürüyerek geldi, 30 milyon dolar verip sessizce uzaklaştı! Erdoğan’dan Tepki Geldi! “Şiddetle Kınıyorum”