Home
27 Mayıs 2022 ( 219 izlenme )
Reklamlar

EY ALAPLI’YI YÖNETENLER ,ALAPLI’DA NEDEN FESTİVAL YAPILMIYOR !!

 EY ALAPLI’YI YÖNETENLER ,ALAPLI’DA NEDEN FESTİVAL YAPILMIYOR !!

Hiç düşündünüz mü, Alaplı’da şöyle doya doya neden festivaller yapılmıyor.. Oysa hemen şurada Festival deyince , ilk gelen isim Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık geliyor aklımıza. Oysa , biz neden yapamıyoruz, neyimiz eksik bizim..

Ramazan İftarı verebilmek için Fabrikalardan, sanayilerimizden Yüzbin türk lirası üzerinde para toplanabiliyorsa.. O kadar sponsor olabilecek esnafımız ve sanayimiz, Müteahhitlerimiz var. OYSA, Festival için bunun kat kat üzerinden verebilecek sanayilerimizde var..   

Gelin bir başlangıç yapalım , ister sivil toplum örgütü olun, ister meclis üyesi veya Belediye Başkanı olalım ,birlik içinde ilçemizi kalkınması için gelin kibirlerimizi bir kenara bırakalım, STK’lılar ile birlikte sanayimizle , siyasilerimizle birlikte tek amacımız Alaplı olsun…

Parti düşüncelerimizi bir köşeye koyalım, bizler bu festivalin en iyisi olarak , en iyi şekilde nasıl üstesinden gelebiriliz ve nasıl başarı çalışma yapabilmek için biraz beyin yorsak ne olur..

Böylelikle önümüzdeki yapacağımız Güreş festivalleri ile birlikte, adını ALAPLI GÜREŞ FESTİVALİ veya belirlediğimiz başka bir adı altında olarak şimdiden çalışma başlatsak nasıl olur.

Alaplı dolgu alanına, bir hafta boyunca ilçemizi belirlediğimiz alanlara en güzel yerlere standlarımızı koyarak , ne var ne yok, bizlere yakışır şekilde tanıtabiliriz..

Bakın Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık artık bu işin piri olmuş, bilmiyorsanız onun danışmanlarından yardım alalım.. şimdi biliyorum diyeceksiniz , aman ne olacak festival yapsak yapmasak ne değişecek diye, nasılsa Alaplı aynı Alaplı..!

Birbirimizin arkasından iş çevirerek ve kuyusunu kazanarak değil hep beraber dostluk ve dayanışma içerisinde yapamayacağımız bir şey yoktur..yeterki samimiyet içinde olalım..

Alaplı’nın sanayileşmesi, kalkınması ve adını güzel işlerle duyurulması adına , Çoşku ve heyacanla O eski günleri hatırlayıp gençlerimize ışık tutalım..Baştan dediğim gibi Kibir ve  kamplaşma ve kutuplaşmaları bir kenara bırakalım..

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Köpek kadının karnına maaşını çekmeye bankaya gitti TÜRKİYE HAZAL’A AĞLIYOR H’aber az önce hastaneden geldi..