Home
21 Ocak 2022 ( 2549 izlenme )
Reklamlar

''Halama gidiyorum'' deyip evden çıktı, ertesi gün cesedi bulundu! Altından yasak aşk çıktı: Duştan çıktığımda...

 Bursa da geçen yıl 30 Kasım'da eşine ‘Halama gidiyorum’ deyip evden çıkan ve ertesi gün cesedi bulunan Nuray Erdem'in ölümüyle ilgili tutuklanan Yusuf Akkoyun, ilk kez hakim karşısına çıktı. Akkoyun mahkemedeki savunmasında, ''Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Sabah tekrar ilişkiye girmek istedi. Lavaboya gittim. Dönüşte morarmış yatıyordu. Kalp masajı yapıp, elbiselerini giydirerek binanın girişine bıraktım. Beraatimi istiyorum" dedi.



 

Olay, geçen yıl 30 Kasım’da Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Orhaneli ilçesinde oturan Nuray Erdem, eşine, halasına gideceğini söyleyip evden çıktı. Erdem, bir süre sonra eşini arayıp sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle halasında kalacağını ifade etti. Bir gün sonra Görükle Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir binanın önünde Nuray Erdem’in cansız bedeni bulundu. Polis, olayla ilgili aynı binada oturan Yusuf Akkoyun'u, Orhangazi ilçesindeki iş yerinde gözaltına aldı.



'CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI İLAÇ KULLANDIM, GECE BİRLİKTE OLDUK''




Yusuf Akkoyun ifadesinde, Nuray Erdem ile geceyi birlikte geçirdiklerini belirterek, "Nuray’la aramızda ilişki vardı. Evli olduğunu biliyordum. Gündüz buluştuk. Geceyi de birlikte geçirmek istedik. Eşini arayıp, halasında kalacağını söyledi. Gece birlikte olduk. Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Duşa girdim. Çıktığımda Nuray’ın fenalaştığını gördüm. Yanına gittiğimde bilinci kapandı. Kendine getirmeye çalıştım ama olmadı. Ben de üstünü giydirip, kapıya bıraktım ve polisi arayıp, olay yerinden ayrıldım. İlişkimiz ortaya çıksın istemiyordum. Sonra ne olduğunu merak edip, geri döndüm. Öldüğünü söylediler. Korkup kaçtım. Nuray’ın evimde kalan telefonunu da aldım ve götürüp bir yere attım. Ben öldürmedim" dedi.

Yusuf Akkoyun, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ünlü şarkıcının acı günü... Merve Özbey'in Doktor silahla saldırıda hayatını kaybetti, zanlı intihar etti Alaplı Metruk binalarda Uyuşturucu kol geziyor Sokakta öldürdü! "Şeytana benzettim!"